Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2010, 22:45   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dünya Kupası Sopası

Click the image to open in full size.
Arjantin basını, Arjantin Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası çeyrek finalinde Almanya'ya 4-0 yenilmesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Arjantin gazetelerinin internetteki sayfalarında yer alan haberlere bakıldığında, spor gazetelerinden Ole ''Dünya Kupası sopası'', Clarin de ''Arjantin, Dünya Kupası'ndan büyük bir darbe alıp gitti'' ifadelerini başlıklarında kullandı. Yapılan yorumlarda, ''Arjantin'in maçın hemen başında, 3. dakikada yediği golle şok olduğu ve Teknik Direktör Maradona'nın takımı toparlayacak bir çözüm bulmayı başaramadığı'' kaydedildi. 20 yıl aradan sonra Dünya Kupası'nda yarı finale çıkma şansının yakalandığını vurgulayan Arjantin spor basını, ''stratejik ve taktik olarak çok kötü bir futbol oynadıklarını ve güçlü Almanya karşısında çöktüklerini'' yazdı.

Bu arada, Arjantin'in diğer gazetelerinden Perfil, ''Almanya, Arjantin'i kamçılıyor ve Dünya Kupası düşüne son noktayı koyuyor'', Nacion, ''Almanya, Arjantin'in hatalarını açığa çıkarıyor ve Dünya Kupasız bırakıyor'', La Razon ise ''Arjantin hayali sona erdi'' ifadelerini öne çıkardı
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla