Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2010, 11:41   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea'da Torres Operasyonu

Click the image to open in full size.
Chelsea'nin Rus dolar milyarderi sahibi Roman Abramovich büyük balık peşinde. İngiliz kaynakların verdiği haberlere göre Roman Abramovich özel jetiyle Güney Afrika'ya uçtu ve kupa 2010'da İspanya kafilesinde yer alan Fernando Torres'in transferini kıtada bitirecek.Liverpool cephesi Fernando Torres için 85 milyon avroluk bir bonservis bedeli tahmin etse de Chelsea cephesinde bu transferin biteceği rakam 60 milyon avro olacağı düşünülüyor. İspanya Milli Takımı ile kupa 2010'da istenileni veremeyen ve geleceği konusunda kararsız konuşmalar yapan Torres için devrede olan bir başka takımın ise Barcelona olduğu ve Katalan devinin Liverpool'a yaptığı teklifi yükselteceği ifade ediliyor.
'El Nino' lakaplı özel golcünün gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istediği ve Liverpool'dan transferien bu sebeple olumlu gözle baktığı belirtiliyor. Manchester City'nin de Fernando Torres ile ilgilendiği fakat Torres'in M.City'yi elinin tersiyle reddettiği belirtiliyor.

Ada basınında yankılanan haberlere göre Fernando Torres'in Chelsea'ye transferinin gerçekleşmesi durumunda oyuncu İngiltere futbol tarihene geçecek. Haftalık 240 bin avro civarında ücretiyle birlikte beş seneliğine toplamda 60 milyon avro karşılığında imza atması öngörülen Torres'in 60 milyon avroluk bonservis bedeliyle birlikte transferinde toplam maliyetinin 120 milyon avroyu bulacağı ve Premier League'in en pahalı oyuncusu olacağı öne sürülüyor.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla