Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 00:24   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adalı'nın Maçsonu Açıklamaları

Click the image to open in full size.

Beşiktaş, Avusturya`nın Salzburg kentinin ST. Johann bölgesinde yaptığı hazırlık kampının 10. gününde yaptığı hazırlık maçında Avusturya 2. Lig takımlarından SV Grödig ile 2-2 berabere kaldı.
Maçın ardından açıklama yapan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, iyi bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ifade ederek, "Futbolcularımızın performansından memnunuz. İki hazırlık maçında da berabere kalmamız çok önemli değil. Bana göre Quaresma transferinde harcadığımız emeklere değdi. Sezonun başlamasıyla daha iyi bir Beşiktaş izleyeceğiz. Teknik direktörümüz Schuster ile yarın bir görüşme yapıp, takımla ilgili bazı kararlar vereceğiz. Hocamız bugüne kadar futbolcularının göstermiş olduğu performanstan oldukça memnun olduğunu ifade etti. Bugüne kadar kimin takımdan gideceği ile ilgili bir kararı yok. Yarınki görüşme sonrası hem bu konu, hem de yeni bir transfer daha yapıp yapmayacağımızın kararına varmaya çalışacağız" dedi.
Nihat Kahveci de 10 günlük kamplarının sona erdiğini belirterek, "Takım yavaş yavaş yeni sisteme alışıyor. Ciddi bir sakatlık vermememiz bizim için sevindirici bir durum. 15 Temmuz`da oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında daha hazır bir Beşiktaş olacaktır. Ben son iki hazırlık karşılaşmasında hücum hattının biraz gerisinde oynadım. Önümüzdeki sezon tam olarak görev alacağım bölge ilerleyen günlerde daha da netleşecektir. Bernd Schuster uzun yıllar İspanya`da top oynamış ve orada teknik direktörlük yapmış bir insan. Doğal olarak çalıştırdığı takımında topa daha çok sahip olmasını, hücum bölgelerinde zengin bir takım yaratmak isteyecektir. Zaman ilerledikçe herşey rayına oturacaktır ve hocamızın istediklerini yapar düzeye geleceğiz" şeklinde konuştu.
İbrahim Üzülmez ise yorucu bir kampı geride bıraktıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Her teknik adamın kendine göre bir oyun stili ve çalışma programı vardır. Son 10 günlük kamp döneminde yeni hocamızın isteklerini yapmaya çalıştık. Sezon başına doğru daha hazır bir hale geleceğiz. Yorucu bir kamp dönemi geride bıraktık. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız."
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (07-07-2010 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla