Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 01:31   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Maradona Kalıcı Gibi!

Click the image to open in full size.
Almanya yenilgisi sonrası yaptığı basın açıklasında "Devam etmek için daha fazla gücüm yok" diyen, soyunma odasında yardımcılarına bırakmak istediğini söyleyen Maradona'nın görevine devam etmesi için neredeyse tüm ülke seferber oldu.

Henüz Güney Afrika'dayken oyuncuların "gitme kal" diyerek kapısını aşındırdığı Maradona, beklenenin aksine ülkeye dönüşünde 10 binden fazla Arjantinlinin tezahüratları ve yüreklendirmesiyle karşılaşınca, Arjantin basınına ailesiyle konuyu iyice mütala ettikten sonra bir karara varacağını açıkladı.

IRLANDA MAÇINDA DA TAKIMIN BAŞINDA OLMASI İSTENİYOR

Dedikoduların aksine, AFA Başkanı Julio Grondana'nın en azından 11 Ağustos'ta İrlanda ile Dublin'de oynanacak dostluk maçına kadar kalmasını rica etmesi de yıldız futbolcunun kalmak yönünde karar değiştirmesinde etkili olabilir. AFA'ya yakın kaynaklar Maradona'nın medyatik gücünden yararlanmak isteyen "Don Julio"nun aslında sadece İrlanda maçına kadar değil gelecek yıl Arjantin'de yapılacak Amerika Kupası'nda da tangocuların başında yer alması için efsane oyuncuyu ikna etme çabası içinde olduğunu söylüyor.

Maradona'nın yardımcısı eski Boca Juniors'lu oyuncu Alejandro Mancuso'da TyC Sport kanalına verdiği demeçte, Maradona'nın bırakmayı istediğini zannetmediğini söyledi.

DEVLET BAŞKANINDAN DA DESTEK GELDİ

Maradona'nın kalıp kalmayacağı tartışmaları sürerken efsane oyuncuya son destek de Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner'den geldi. Maradona ve tüm ekibi başkanlık sarayı Casa Rosada'ya davet eden bayan Kirchner, hiçbir Arjantinlinin sahada Maradona kadar tüm ülkeye neşe ve umut vermediğini belirterek, "Arjantin en iyiye ve en kötüye dayanmayı bilir. Futbolda da tıpkı hayatta olduğu gibi kimi zaman kazanırsın kimi zaman kaybedersin. Milli takımın ve Maradona'nın bizim için yaptıklarıyla gurur duyuyoruz" sözleriyle Maradona'ya destek çıktı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla