Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 14:18   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lugano 3.5 Milyon € 'ya Serbest

Click the image to open in full size.
Dünya Kupası'nda sergilediği performansla alkış alan Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, 3.5 milyon euroya serbest kalma hakkına sahip.
Lugano 3.5 milyon euro

Lugano istediği an Fenerbahçe'den ayrılabilir... Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeye yanaşmayan, ancak görüştüğü Avrupa kulüpleriyle de bir türlü anlaşma sağlayamadığı için yeniden sarı-lacivertli kulüple mukavele imzalayan Diego Lugano'nun, sözleşmesindeki bir madde şaşkınlık yarattı.

2008-2009 sezonunda aldığı kart cezaları nedeniyle yönetimin maç başı teklifini 'evet' demek zorunda kalan Uruguaylı futbolcu, yeni sezon öncesi ise 3.5 milyon euro getirdiği taktirde istediği kulübe transfer olabilecek.

Lugano'nun sözleşmesinde "3.5 milyon euro getirirse serbest kalır" maddesinin olduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü. İddialar üzerine telefonla ulaştığımız Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu da haberi doğruladı. NTVSpor.net'in sorularını yanıtlayan Şekip Mosturoğlu, Uruguaylı oyuncunun 3.5 milyon euro getirmesi halinde serbest kalacağını belirtirken, dünya kupası sırasında Lugano için kulübe gelen bir teklif olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü, 2006'da transfer ettiği Uruguaylı için Sao Paulo'ya 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Kaynak :
NTVSpor.net
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla