Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2010, 01:20   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dilenci'den Çıkan Paraya Bak!

Click the image to open in full size.
Avcıların Namık Kemal Caddesi üzerine “Allah rızası için” yazısı asarak dilencilik yapan Kadir Yiğit'in üzerinden 14 bin 400 Türk Lirası 2.280 Euro olmak üzere toplam 20 bin lira para çıktı.

Avcılar Belediyesi Zabıta ekiplerinin dilencilere yönelik düzenlediği operasyonda üzerine “Allah Rızası için” yazılı bir afiş asarak dilenen birini yakaladı.

Üzeri aranan dilenciden 20 bin liralık döviz ve TL. çıkınca zabıta ekipleri şaşkına döndü. Yakalanan dilenci Kadir Yiğit, “Parayı bankadan çektim” dedi. Ancak üzerinden dekont çıkmayınca paralara el kondu.

Dilenciden çıkan paraları şaşkın bakışlarla sayan zabıtalar, “Bugüne kadar yakaladığımız dilenciler arasında ilk kez böyle bir manzara ile karşılaştık. Bu dilenci herkesi hayrete düşürdü. İstanbul’da dilencilere para verenler dilencilerin durumu görsün” dediler.

İMAM HATİPLİ ÇIKTI

İmam Hatip Mezunu 42 yaşındaki Kadir Yiğit’in Çorum Güçenovacığı nüfusuna kayıtlı olduğu tespit edilirken üzerinden, Allah rızası ve Muhammet (S.A.V) yazısı ile “Ay mı Güneş mi tutuldu bilemedim. Kuran’da Z harfinin çıkışı, Sıçan Kuyruğu” gibi garip yazılar da çıktı. Avcılar Belediyesi Zabıta Ekiplerinin yakaladığı dilenci Kadir Yiğit’in üzerindeki paralar sayıldıktan sonra Avcılar Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerine teslim edildi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla