Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2010, 15:53   #121
safa1903
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mclaren, Red Bull'un Kayıplarına Bel Bağlamıyor

Click the image to open in full size.
Mclaren Takım Patronu Martin Whitmarsh, 2010 sezonunda şampiyon olmak ve bu mücadeledeki puan farkını korumak için sezonun şu ana kadar en hızlı aracına sahip olan Red Bull'un kaybedeceği puanlara bel bağlamadıklarını söyledi.

Red Bull, bu sezon bir çok yarışta hızlı olmasına rağmen sürücü hataları ve kaza gibi nedenlerden dolayı bir çok puan kaybetti ve sonuç olarak MClaren, hem pilotlar hem de takımlar klasmanında liderliğini sürdürüyor.
Whitmarsh "Orada neler oluyor bilmiyorum. Biz kendi durumumuza odaklanmak zorundayız. Bir çok insan bizim pilotlarımız arasındaki ilişki hakkında söylentiler çıkardı. Ancak gerçek şu ki o insanların istediği haberler henüz olmadı."
"Umarım rakiplerimizde çalkalanmalar olur ancak bu tür şeylere bel bağlamayacağım. Biz aracımızı daha da hızlandırmalıyız ve şampiyonluğu bu şekilde kazanmalıyız." dedi.
Takımın pilotlarını yönetmede dikkatli olması gerektiğini söyleyen Whitmarsh, pilotlar arasında yapılacak adaletsizliğin takımı çalışmalarından uzaklaştırabileceğini düşünüyor.
2007 sezonunda yaşanan casusluk skandalı ve pilotlar arasındaki tartışma nedeniyle Whitmarsh, şampiyonluğu kaybettiklerini düşünüyor.
Whitmarsh "2007 bizim için her açıdan zor bir sezondu. Rekabetçi bir aracımız vardı, şampiyon olmaya çalışıyorduk ancak sonunda 1 puan ile kaybettik. O sene etrafımızda yaşanan her şey şampiyonluğu kaybetmemize neden oldu ve buna saygı duymalıyız."
"Amcal bu yarış takımının derinliğini biliyorum. Pilotlar arasındaki birlikteliğin, makul aracın ve güçlü takımın her iki şampiyonada lider olmamızı sağladığını biliyorum." dedi

trf1
__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla