Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2010, 13:06   #3
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bunda böyle, haber kaynakları Başlıklarda belirtilmeyecektir. Haberin altında, haber yazısı ile aynı renkte ancak forumdaki en küçük karakter boyutu ile belirtilecektir.

Örnek :

Alıntı:
BOBO GÖZÜNÜ OKTAY`IN REKORUNA DİKTİ

Beşiktaş`ın golcü futbolcusu Deivson Rogerio Da Silva (Bobo), Avrupa kupalarında Oktay Derelioğlu`nun tahtına göz dikti. Beşiktaş`ın şu andaki kadrosunda, attığı 8 golle Avrupa kupalarının en golcü futbolcusu olan Bobo, bu sezon 6 gol atması halinde, 14 golle siyah-beyazlıların Avrupa`daki en golcü futbolcusu olan Oktay Derelioğlu`nu yakalayacak.

Geçen sezon Beşiktaş`ın CSKA Moskova ile oynadığı ve 2-1 yenildiği UEFA Şampiyonlar Ligi grup son maçında takımının golünü atan ve 7 golle ikinci sırada bulunan Mehmet Özdilek`i geçerek üçüncü sıraya çıkan Brezilyalı futbolcu, bu sezon UEFA Avrupa Ligi`nde atacağı gollerle önce 9 gollü Daniel Pancu`yu geçmeyi, ardından da 14 gollü Oktay`ı yakalayarak zirveye çıkmayı hedefliyor.

Beşiktaş`ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi`ne 2. ön eleme turundan başlaması ve ilk turlarda zayıf rakiplerle karşılaşacak olması Bobo`nun golle buluşma şansını da artıracak. Siyah-beyazlılarda, Avrupa kupalarında Oktay 14, Pancu 9, Bobo, 8, Mehmet Özdilek 7 gole sahipken, Metin Tekin ve Feyyaz Uçar`ın 6`şar golleri bulunuyor.

Kaynak: AA
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla