Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2010, 15:17   #1
Psimist
C!mC!m£..! (:
 
Psimist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Smile 14 Temmuz 2010 tüm burç yorumları

Koç

Hangi cinsiyetten olursanız olun, bugün alışılmadık derecede enerjik olmanız mümkündür. Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri karşısında mutlu olabilirsiniz. Bazı güzel teklifler alabilirsiniz. Bunları kaçırmamalısınız. Siz bir kadınsanız uzunca bir süre için erkeklerle olan ilişkilerinizde şanslı döneme girmektesiniz. Biraz sinirli olabilirsiniz. Siz bir erkekseniz, kadınlara olan yaklaşımlarınız hatalı ve kırıcı olabilir. Eski bir dostunuzla buluşmanız ve bazı konularda yeni fikirler edinmeniz de mümkündür. Bugünlerde hayat görüşünüzde olumlu değişimler olabilir. Ağır ilerleyen işlerinize gereken hızı kazandırmanıza uygun bir gündesiniz. Bir süreden beri başlamayı bir türlü göze alamadığınız bir iş varsa ona başlamanızın zamanı artık gelmiştir.


Boğa

Bulunduğunuz yeri konforlu bir hale getirmek, pozitif enerjinizi insanlara yansıtacağınız ortamlar hazırlamak isteğiniz yoğun olacaktır. Kısa bir yolculuk sonrası güzel gelişmeler de günün aktiviteleri arasında yer alabilir.


İkizler


Yoğun bir çalışma dönemi içine girmektesiniz. Önceden göremediğiniz bu dönem sizi oldukça terletecek fakat sonuç olarak maddi ve manevi ödüller alabileceksiniz. Bugünü ve önümüzdeki birkaç günü kendinizi disipline ederek yoğun konsantre ile geçirmeniz tavsiye edilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız. Birlikte olduğunuz kimseye iyi duygularla bile yaklaşsanız farkında olmadan baskıcı ve kırıcı tutumlara girebilir sonrada onun neden darıldığını anlamayabilirsiniz. Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır. Buna dikkat ederseniz bugün zararsız ve hatta oldukça da kazançlı bir gün olabilir. Bugün yolculuklarda şanslı ve rahatsınız. Bir yere giderek halletmeniz gereken şeyleri bugüne odaklarsanız herşeyin çok kolay olacağını görebilirsiniz. İş ve belki de alımsatımla ilgili şeylerde bazı kazançlarınız olabilir.


Yengec

Parasal konular ve finansal kaynaklar önemini sürdürmekte. Daha fazla çalışıp daha fazla kazanabileceğinizi bir dönemdesiniz. Ancak, yatırım planlarınızda bazı belirsizlikler öne çıkmakta. Aynı zamanda başkalarından beklediğiniz paralarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bütçenizi daha akılcı biçimde yeniden düzenlemeli, ekonomik olmaya özen göstermelisiniz.


Aslan

İş yükünüz artmaya başlıyor. Sizi planlı olmaya iten konulara odaklanmalı, biriken işleri ve tamamlanması gereken konuları iyi organize etmelisiniz. Daha fazla çaba göstermeniz gereken detaylı temalar karşısında ortak hareket etme imkanını bulmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerle ilişkiler ise biraz zorlayıcı görünmekte. Sağlığınızı zorlayan gelişmelere dikkat etmelisiniz.


Basak

Duygularınız karışık Hafta sonunda bazı duygusal karmaşalar ve ilişkilerden kaynaklanabilen huzursuzluklar gündeme gelebilir. Doğru karar vermek için sabırlı olmalısınız. Kimi zaman ani düşüncelerle ortaya çıkan koşullar güven vermeyebilir. Ortaklaşa bir durumun getirdiği yeni durumlar yüzünden hassasiyet içinde olabilirsiniz. Bu arada parasal konular söz konusu ise yine akışta kalmaya bakın. Başkalarından alabileceğiniz destekler var. Pazar öğle sonrasında çok daha rahat ve huzurlu olabilirsiniz.


Terazi

İçinde bulunduğunuz gruplarda olumlu değişiklikler söz konusu. Bu alanda başkalarına yararlı çalışmalarla yakından ilgili olacaksınız. Başkalarından destek alabileceğiniz sosyal konular aktif olabileceğinizi gösteriyor. Ancak iş hayatında yaşanan endişelerden uzak olmanız gerek. İleriye dönük ümitlerinizi kararlı biçimde yeniden ele alabilirsiniz


Akrep

Sorumluluklarınızla ilgili değişiklikler var. İş hayatında yeni görevler almanız gereken koşullar size başarı getirebilir. Bu gelişmenin sonuçları ile amaçlarınıza yönelik kararlarınız öne çıkacaktır. Ancak bazı şeylerin netlik kazanmasınız beklemenizde yarar var. Yaratıcı yanlarınızla ise işte dikkat çekebilirsiniz. Eve ait uğraşlar sizi zorunlu fedakarlıklara itecektir.

Yay

Hayatınızda yenilenmeler yaşadığınız günlerden geçmektesiniz. Başkalarından ilham alabileceğiniz fırsatlarla yeni ilgi alanlarına yöneleceksiniz. Kişisel gelişiminiz açısından önem taşıyan kişiler size yeni zenginlikler katabilir. Bu sayede yurt dışı hedeflerinizi büyütebilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler, inançlarınızı etkileyen gelişmeler öne çıkabilir.


Oğlak

Finansal durumunuzu yeniden ele almanız gerekecek. Sizin dışınızda gelişen ortaklıklar cephesi maddi durumunuzu etkilemeye başlıyor. Ortağın para durumu ile yakından ilgilenirken, kaynaklarınızı korumaya çalışmalısınız. Bazı belirsizlikler ve risk taşıyan noktalar sorun çıkarabilir. Duygusal hayatınızda fedakarlıklara açık olmanızda yarar var.


Kova

Ortaklıklar ve ilişkiler sizi her yönü ile etkilemekte. Bu alanda kararlarınızı etkileyen yeni gelişmelerle değişikliklere gidebilirsiniz. Bugün ortaklıkların getirdiği sorumluluklara rağmen, yeni adımlar akıcı bir şekilde ilerleyecektir. Yeni anlaşmalar sürpriz bir şeklide öne çıkabilir. Eşin duygusal durumundan kaynaklanan hassasiyeti önemsemelisiniz.


Balık

Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız. Ufak şeyler yüzünden birlikte olduğunuz erkek tarafından kalbiniz kırılabilir. Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız. Siz bir erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir. Aslında siz haklı olabilirsiniz fakat derdinizi anlatmanız bugün için zordur. Hangi cinsiyetten olursanız olun, bünye olarak güçlüsünüz fakat psikolojik yorgunluklarınız olabilir ve kendinizi hasta hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür. Bugün her konuda çabuk davranışlar içinde olmalısınız. Yorucu bir gün geçirebilirsiniz fakat şartlar çabuk davranmanızı gerektiriyor.



Fala inanma falsız da kalma demisler
__________________
Sahte tüfegi kafama dayamıs,
Korkmamı bekliyosun..
Düsüncemin geldigi yere git,
Kendine yer kap.


Click the image to open in full size.
Sagopa & Kolera <3 *
Psimist Ofline   Alıntı ile Cevapla