Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2010, 12:34   #274
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

'BEŞİKTAŞ'TA oYNAMAK iSTİYORUM'



Real Madrid`in İspanyol yıldızı Guti, Beşiktaş`a transfer olmak için istekli olduğunu ancak son kararı Madrid`in vereceğini söyledi..

Kariyerinin tamamında Real Madrid forması giyen ve Beşiktaş`la anlaştığı belirtilen Guti, İspanyol Marca gazetesine açıklamalar yaptı.
Guti, "Real Madrid`in oyuncusu olmaya devam ediyorum. Beşiktaş`tan ilginç bir teklif aldığım doğru ve doğrusunu söylemek gerekirse özellikle teknik direktörleri Bernd Schuster nedeniyle gitmek istediğim yer orası. Fakat daha biten bir şey yok. Real Madrid ile 25 Temmuz`da konuşmaya çalışacağım ve bundan sonrasını hep beraber göreceğiz" dedi.
Beşiktaş`tan gelen teklifin kendisini heyecanlandırdığını belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Son sözü Real Madrid`in söyleyeceğini biliyorum çünkü sözleşmemin bitmesine 1 yıl daha var" diye konuştu.
İstanbul`a gitmesinin an meselesi olup olmadığı yönündeki bir soruya Guti, "Bu soruya cevap veremem çünkü bilmiyorum. Tek yapmak istediğim genel menajer Jorge Valdano ve başkan Perez ile konuşmak" yanıtını verdi.
Real Madrid`de kalıp kalmayacağını bilmediğini söyleyen yıldız oyuncu, "Konuşmamız gerekiyor. Teknik direktör Jose Mourinho, Jorge ve başkanla konuştuktan ve ne istediklerini öğrendikten sonra karar vereceğiz. Şu zamana kadar Mourinho ile konuşmadım" ifadelerini kullandı.

Marca
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla