Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2006, 03:44   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Lucescu'dan CSK Reçetesi...

Lucescu: CSKA fizik gücü yüksek, mücadeleci ve topu iyi kullanan bir takım. Beşiktaş, İnönü’deki maçı mutlaka gol yemeden kazanmak zorunda

Fenerbahçe-Kiev eşleşmesindeki yorumlarında haklı çıkan Lucescu, şimdi de eski takımı Beşiktaş’ın UEFA’daki rakibi CSKA’yı masaya yatırdı

Rumen hoca temkinli
Beşiktaş’ın eski hocası Mircea Lucescu, daha önce Fenerbahçe-Kiev eşleşmesinde Sarı-Lacivertliler’in tur şansı az diyerek dikkatleri üstüne çekmişti. Başarılı teknik adam bu kez de eski takımı Beşiktaş’ın UEFA Kupası 1. turunda eşleştiği CSKA Sofya ile oynayacağı maçlar hakkında benzer açıklamalarda bulundu. Rumen teknik adam Bulgar takımının fizik gücünün üst seviyede olduğunun altını çizerken, Kara Kartal’ın iki maçta da çok dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Her şeyden önce defans
Tecrübeli çalıştırıcı yaptığı değerlendirmede, “CSKA fizik gücü ön planda olan, çok mücadele eden ve topu iyi kullanan bir takım. Beşiktaş her iki maçta da çok dikkatli olmak zorunda. Eğer iyi kapanıp gerekli önlemleri almazlarsa, Fenerbahçe gibi hüsrana uğrarlar. Benimkisi sadece bir uyarı. Böyle takımlara karşı önce gol yememek gerekir. Beşiktaş, İnönü’de oynanacak maçı mutlaka gol yemeden kazanmak zorunda” şeklinde konuşarak ilk maçta gol yemeden kazanmanın önemine dikkat çekti.

Rakibi paniğe sürüklemeli
Beşiktaş’ta çalıştığı dönemde de defansa çok önem veren Lucescu, Siyah-Beyazlı takımın iyi savunma yaptığı takdirde turu getirecek golü veya golleri mutlaka bulacağını söyledi. Kartal’ın rakip sahada nasıl oynaması gerektiğini de anlatan Rumen hoca, “Deplasmanda savunma güvenliğini elden bırakmadan, mutlak bir gol bularak Bulgar takımını paniğe sürüklemesi gerekir” dedi. Ukrayna’nın Shaktar takımını çalıştıran Lucescu, Siyah-Beyazlı takımın turu geçeceğini söyledi.
---------------------------------------------------------------------
kaynak fanatik...

Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (05-09-2006 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir..