Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2010, 09:01   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
O T-shirt'ü BEŞİKTAŞ'ta da Giyerim !

Click the image to open in full size.



TÜRKİYE, Ersan Adem Gülüm’ün adını ilk olarak 13 Ocak 2010’daki Adanaspor antrenmanında giydiği bir tişört sayesinde tanıdı. Üzerinde “Ben malım” yazan bir tişört giyen genç futbolcu, bunun gerekçesini, “Arkadaşlarla bir karar aldık. Hata yapan bir oyuncu bu forma ile bir hafta antrenmana çıkacak” diye açıklamıştı. O Ersan artık Beşiktaş’ta oynayacak. 1 yıllığına kiralık olarak siyah beyazlı forma giyecek olan 23 yaşındaki stoperle, transferinin gerçekleşmesinin hemen ardından sıcağı sıcağına bir röportaj yaptık...
Politik olmayacaksın
Avustralya’nın Carlton kentinde dünyaya gelen ve futbola bu ülkede başlayan Ersan, “Avustralya’da, antrenmanda ya da maçta hata yapan bir oyuncu, tişörtüne bu tür yazılar yazarak idmana çıkar. Ben de çok önemli hata yapmıştım ve arkadaşlarımın karşısına ‘ben malım’ yazılı tişörtle çıktım. Benim öyle komplekslerim yoktur. Beşiktaş’ta da hata yapsam aynı hareketi yapar kendimi cezalandırırım. Bazıları çok yadırgadı ama benim felsefem bellidir; hata yapıyorsan bedelini ödeyeceksin. Politik olmayacaksın” diye konuştu.
Babadan Beşiktaşlı
Aslen Sakaryalı olduğunu ve babası İhsan Gülüm sayesinde çocukluğundan bu yana Beşiktaş’ı tuttuğunu anlatan Ersan, annesi Selda hanım ve kız kardeşi Elis’in de aynı renklere tutkun olduğunu ifade etti. Kendisini G.Saray’ın da istediğini vurgulayan genç savunmacı, “Babadan Beşiktaşlı olduğum için gözümü kırpmadan geldim” dedi.
Puyol’a benzetiliyor
Türkiye’ye ilk geldiğinde Türkçe bilmediği için iletişim sorunu yaşadığını bu nedenle de günlerce ağladığını ifade eden Ersan, “Arkadaşlarım beni, hem saçlarım hem de futbol stilim nedeniyle Barcelonalı Puyol’a benzetir” şeklinde konuştu.

Ersun Yanal: Avustralyalılar gibi disiplinli ve profesyonel

MANİSASPOR’u çalıştırdığı dönemde Ersan Adem Gülüm’ü transfer ettiren teknik direktör Ersun Yanal, genç oyuncunun Beşiktaş için son derece doğru bir seçim olduğunu söyledi. Yanal “Avustralyalı futbolcular son derece disiplinli ve profesyoneldir. Ersan da öyle. Verilen her görevi yapar” dedi.

Adanaspor’a sevinç gözyaşlarıyla veda etti

BİR süredir Adanaspor’un Kartepe’deki kampında yer alan Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş’a transferinin gerçekleştiğini öğrenince sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadı. Transfer haberinin ulaşmasıyla önce sevinçten havalara uçan genç futbolcuyu, daha sonra 3 yıldır birlikte olduğu takımından ayrılacak olmanın hüznü sardı. Takım arkadaşları tarafından tebrik edilen ve alkışlarla uğurlanan Ersan, bu sırada göz yaşlarına hakim olamadı.
Çocukluğundan beri Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen genç futbolcu, “Hayalim Beşiktaş’ta oynamaktı” diye konuştu.

[size=1]Kaynak: Hürriyet
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |

Konu Mehmet tarafından (20-07-2010 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir..
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla