Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2010, 13:20   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Drenthe Liverpool'da,Maicon R.Madrid'de!

Click the image to open in full size.
Önümüzdeki günlerde Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Royston Drenthe, Premier Lig ekiplerinden Liverpool'a transfer olacağını söyledi.

Real Madrid ve Liverpool cephesinden konu hakkında şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmese de, Drenthe gelecek sezon Premier Lig'de forma giyeceği hakkında kesin ifadeler kullandı.

Daily Star'a konuşan yıldız futbolcu, "Çok yakında Liverpoollu olacağım. Umarım yeni kulübümde iyi bir sezon geçiririm" dedi.

Liverpool Menajeri Roy Hodgson'un Fabio Aurelio ve Emiliano Insua'nın takımdan ayrılmasının ardından sol bek arayışlarında olduğu biliniyordu.

Click the image to open in full size.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından FC Inter'de forma giyen Brezilyalı Maicon Sisenando'nun, İspanya'nın Real Madrid takımında oynamayı iple çektiği belirtildi.

Brezilyalı 29 yaşındaki kanat oyuncusunun babası Manuel Maicon, İspanya'da yayınlanan ''AS'' gazetesine verdiği demçte, oğlunun Real Madrid'de oynamayı çok istediğini ifade ederek, ''O, kariyerini sonlandırmadan önce izleyeceği en iyi yolun bu olduğunu biliyor. O, Madrid'de, FC Inter'de kazandığı başarılara benzer başarılar elde edebilir'' dedi.

Oğlunun şu anda Brezilya'nın kuzeyinde sakin ve her şeyden uzak bir tatil geçirdiğini kaydeden baba Manuel Maicon, oğlunun FC Inter'den Real Madrid'e geçen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu iyi tanıdığını ve aralarında bir problem olmadığına inandığını söyledi.

Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yönelik bir soruya ise baba Manuel Maicon, ''Bu konuda konuşamamam. Gerçek şu ki, hiçbir şey bilmiyorum. Bildiğim tek şey oğlumun, dünyanın 1 numaralı kanat oyuncusu olduğu'' yanıtını verdi.

Kaynak : DHA & AA
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla