Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2006, 16:33   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Tiganayı Korkutan İkili

TIGANA'YI KORKUTAN İKİLİ!.. 05f_write_month(9) Eylül 2006 16:15Click the image to open in full size.
Beşiktaş Teknik Direktör Jean Tigana UEFA Kupası 1. turunda karşılaşacakları CSKA Sofya'nın kendileri için kapalı kutu olduğunu belirtirken, temkinli konuştu..

Fransız teknik adam CSKA Sofya'nın kendileri için kapalı kutu gibi olduğunu belirterek, "Sadece bir maçını izledik. O maçta da rakipleri çok güçsüzdü. Bizim için ölçü değil. Ancak orta sahada Tirika isimli Rumen oyuncuları çok tehlikeli. Sağ kanadı çok iyi kullanıyor. Oyun içinde serbest vuruşlarda çok etkili bir oyuncu. Bizim Ahmed Hassan gibi oyun yapısı var. Ancak Ahmed'den çok daha kaliteli bir futbolcu. Bir diğer tehlikeli oyuncuları ise 11 numaralı Zadi. Fildişi Sahilli futbolcu uzun boyu ve fizik üstünlüğünü kullanıp kendisine avantaj sağlıyor. Özellikle kornerlerde çok etkili" dedi.

Tigana ayrıca eşleşmede ilk maçın kimin sahasında olduğunun önemli olmadığını belirterek, "İlk maçın yeri hiç önemli değil. Çürkü rakip ne zaman olursa olsun deplasmanda gol yememeyi düşünüyor. Kendi sahamızda alacağımız 1-0'lık galibiyet bile bizi tura taşıyabilir" ifadedelirini kullandı.

Bu konuya geçmiş yıllardaki tecrübelerinden bir örnek veren Tigana "Monaco'yu çalıştırdığım sırada Manchester United ile eşleşmiştik. Maçtan önce yüzde 60 Manchester United favori gösteriliyordu. İlk maçta 0-0 berabere kalınca bu kez şansları yüzde 50 olarak gösterdiler. Biz ikinci maçı 1-0 kazanıp tur atladık. Maçtan sonra da Alex Ferguson gelip beni tebrik etmişti" diye konuştu.


kaynak:maraton
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline