Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2010, 15:06   #1
Guti Haz.
 
Guti Haz. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kendim İçin İstiyorsam Namerdim, Tamamen Milli Menfaat

Kendim İçin İstiyorsam Namerdim, Tamamen Milli Menfaat

Emir Preldzic Türk Milli basketbol takımında oynatılacağı gerekçesiyle Türk yapılır. Sonra problemler çıkar, Sloven basketbol federasyonu yetiştirme ücreti talep eder. Türk basketbol federasyonu kabul eder / reddeder derken Milli takım sporcuları arasında Preldzic'in Türk yapılması hakkında problemler çıkar...

Gözüken o ki, Preldzic Dünya şampiyonasında milli takımın formasını giymeyecek. Bir daha da hiç giymeyecek.

Sonuç: Fenerbahçe yabancı kontenjanını +1 açıp inanılmaz bir avantaj sağlamış oldu.

Şehrin karşı yakasındaki "Sarı - Kırmızı" durur mu? Onlar da hemen yeni transferleri Preston Shumpert'ın Türkleştirilmesi için başvuruda bulundu...

Mesele Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe meselesi değil...

Kural tanımazcılığın, işi kılıfına uydurmacılığın en güzel örnekleri bunlar. "Milli takımda oynatacağız" diye bir oyuncuyu Türk yapıp, alt yapısını da hazırlamayıp "En kötü Fenerbahçe'ye yarar" diye bir karar alıyorsunuz. Her şey tahmin edildiği gibi gerçekleşiyor ve yine tek kazançlı Fenerbahçe oluyor.

Ağlamayana meme yok. Fener'e kıyak geçildi ya, aynısından Galatasaray da istiyor. Hakkıdır lakin sadece Galatasaray'ın hakkı değildir.

Şimdi birazdan gelip, Mert Nobre ama... diye cümleler kurarlar. Biz ona da karşıyız. Lakin sorularımız baki;

Madem Türk Milli takımında oynayacak futbolcu, basketbolcu arıyorsunuz. Bula bula Marco Aurelio ile Emir Preldzic'i mi seçiyorsunuz? Yok canım, kandırmayın bizleri.

ekşibeşiktaş..
__________________
Bağdat Caddesi Beşiktaşın Kalesi !!!
Guti Haz. Ofline