Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2010, 02:17   #20
kartal_54
 
kartal_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
[left]

Kaç gündür bekliyoruz.

Ayın 10'u saat 10:00. Geri Sayım başladı.

3 gün kaldı, 2 gün kaldı, 1 gün kaldı.

Ve sonunda o büyük gün geldi çattı.

Beşiktaş bu sene yaptığı transferlerle taraftarını mest etti. Tüm dostu sevindirdi, düşmanı çatlattı. Quaresma, Guti derken, ortalıkta Robinho, Adebayor, Altidore, Sercan, Carew isimleri dolaşmaya başladı.

Kimse "bunlar alınamaz, bize gelmez" demedi. "Yakışır" dendi. Kavruk oğlan istendi en son.

"Başkan" dediler "getir bize kavruk oğlanı. Getir bize Robinho'yu."

İşte tam bunlar olurken, Robinho'dan bahsedilirken, resmi internet sitesinin ön yüzünde bir resim belirdi. Mozaiklenmiş siyah bir forma. Ardından kaldırıldı ve hemen tekrar konuldu.

Ve ortalık bir anda karıştı. "O forma birisi için" dediler; "Robinho için, bizim kavruk oğlan geldi" dediler. Taraftar çıldırdı. Üzerine Villereal maçında bu forma gözükünce, "kesin" dendi. Çünkü "böyle amatörlük yapılmaz" dendi. "Böyle amatörce birşey olmaz" dendi.

Ben sordum. "Forma mı dedim?" "evet" dediler. İnanmak istemedim.

İnanamadım. Bilişim ve iletişim istişare heyetinde olduğum için internet sitesi beni ilgilendiriyor. Ve en önemlisi iletişimin başında bu işi bildiği için herhalde alınan bir kişi var. Ben bir iletişim uzmanı olarak böyle bir hata yapılmaması gerektiğini biliyorum. Şu an iletişimin başında olan Gökhan Dinç'de bu hataya düşmez diye düşündüm. Böyle bir şeye izin vermez. Çünkü bu durumda böyle bir amatörlük yaparsan bu zamana kadar yapılan tüm işler güme gidecek. "Yok" dedim daha önce haber müdürlüğü yapmış birisi, muhalefet olarak her türlü hatayı kullanmayı bilen birisi şimdi böyle bir hata olmasına izin vermez.

Düşünün, sayın Dinç, muhalefetken böyle bir hatayı görse neler yazardı. O yüzden herhalde Robinho transfer edildi ve bizimle dalga geçiyorlar diye düşündüm.
Hele ki, daha önce iltişim koordinatörü olan Çiğdem Işık böyle bir şey yapmayacağını bildiğimden, herhalde ondan daha iyi diye alınan Gökhan Dinç'in müthiş akıllıca bir hamlesi diye düşündüm.

Fakat, Mete Düren'i arayıp sorduğumda bunların gerçek olduğunu. Forma olduğunu öğrendim. Siyah Forma.

Eh ne demek lazım.

Bunun adı rezalet. Ayıp oldu. Bundan sonra iletişim biraz daha iyi olmalı. Herhalde futbolcular gibi, daha takıma alışılamadı. Bir iki sene geçsin, hatalar yapılsın, bütün yapılan işler güme gitsin. Sonra düzelir nasıl olsa!

Haluk Kesim

kartalhaber

Konu Gokhan tarafından (11-08-2010 Saat 08:34 ) değiştirilmiştir..
kartal_54 Ofline   Alıntı ile Cevapla