Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2010, 23:07   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Q7 Ve Guti'ye Ne Kadar Önlem Alsakta Yetmez !

Beşiktaş`ın Süper Lig`in ilk maçında konuk olacağı Bucaspor`un yardımcı antrenörü Bayram Bektaş zorlu bir karşılaşma ile sezona başlayacaklarını söyledi.

Yeni Bir Takım Kurduk
Haber1903`e açıklamalar yapan siyah beyazlı ekibin eski futbolcusu yeni bir takım kurduklarını söyleyerek, "Bucaspor geçtiğimiz sezon altyapısından yetişen futbolcularla Süper Lig`e çıkmayı başardı. Sezon başında takımın başına geçen hocamız Bülent Uygun bu kadronun Süper Lig`i taşıyamayacağına kanaat getirdi ve yeni bir iskelet oluşturmaya başladık. Önemli isimleri kadroya dahil ettik. Ancak hala eksiklerimiz var. Özellikle forvet, sağbek ve orta alana oyuncular almamız gerekiyor. Bunun için de maddi sıkıntılarımızı aşmalıyız. Kulübün olanakları belli." dedi.

`DABO`YU GERİ GÖNDERDİK`

Sözleşme imzalamak için İzmir`e getirttikleri Senegalli Mustafa Dabo ile anlaşamadıklarını ve bu oyuncunun ülkesine döndüğünü söyleyen Bektaş, "Daha iyi bir kadro kurmayı isterdik ama imkanlar bu ölçüde. Hedefimiz bu sezon ligde kalıcı olmak daha sonra da ilk on içerisinde yeralmak. Umuyorum istediklerimizi sahaya yansıtacağız" ifadelerini kullandı.

`Q7 VE GUTI`YE ÖNLEM ALMAK YETMEZ`

Beşiktaş karşısında işlerinin bir hayli zor olduğuna değinen Bayram Bektaş, "Beşiktaş`ın şu ana kadar oynadığı maçları izledik. Çok güçlüler. Sonucu her an etkileyebilecek yıldızlara sahip bir takım. Özellikle Quaresma ve Guti çok büyük isimler. Bu oyunculara önlem alacağız. Ancak ne kadar önlem alırsanız alın, onlar oynamak istediklerinde durdurmak bir noktadan sonra imkansız oluyor. Ama bilinmeli ki yıldızları durdurmak için sert önlemler almayacağız ve sertliğe başvurmayacağız. Zaten Quaresma gibi yıldızları sert müdahalelerle durdurmak istediğinizde eksik kalma riskini gözönüne almak gerektiğini V. Plzen maçı ortaya koydu. Beşiktaş karşısında katı savunma yapmayı düşünmüyoruz. Göze hoş gelen iyi bir futbol ortaya koymayı amaçlıyoruz. Ligin açılış maçında bir puan alabilirsek mutlu oluruz. Futbol adına iyi bir maç olmasını diliyorum." dedi .
-haber1903-
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla