Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 21:26   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sponsor kaçmak üzere ..

SPONSOR GERİ ADIM ATABİLİR`


Click the image to open in full size.

Yıldırım Demirören iftar yemeğinden sonra konuşma yaptı


Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, önemli transferlerin, büyük hedeflerin sponsorlar sayesinde olduğunu belirterek, ``Geçen gün stadımızla ilgili bir sponsorla anlaşmak üzereydik. Maç öncesi taraftarlarımızın kötü tezahüratı nedeniyle maalesef sponsorumuz kaçmak üzere`` dedi.

Demirören, Beşiktaş Ege Bölgesi Dernekleri tarafından Swissotel Grand Efes`de düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemekte yaptığı konuşmada Beşiktaş`ta her şeyin güzel gittiğini, bunun devam edeceğini belirten Demirören, ``Bunun devamı birlik beraberliğe bağlı`` dedi.

Demirören, Guti`nin ``Beşiktaş, kulüp olarak Real Madrid, Barça, Milan veya İnter düzeyinde`` şeklindeki beyanını hatırlatarak, şöyle konuştu:

``Değerli bir oyuncumuz `Beşiktaş bir dünya kulübü, imrenerek bakılan kulüplerden farkı yok` dedi. Doğru söyledi. Bu güç, Beşiktaş`ın gayrimenkulleriyle, tesisleriyle, binalarıyla değil, camiasıyla, taraftarlarıyla oldu. Avrupalı bir kulüp olacaksak, Avrupalı gibi düşünmeli, hareket etmeliyiz. Yani sponsorlarımıza destek olmalıyız. Önemli transferler, büyük hedefler sponsorlar sayesinde olur. Geçen gün stadımızla ilgili bir sponsorla anlaşmak üzereydik. Maç öncesi taraftarlarımızın kötü tezahüratı nedeniyle maalesef sponsorumuz kaçmak üzere. Sponsorumuz kaçabilir de, yurt dışından alacağımız sporcu da kaçtı. Çünkü sponsorumuzdan alacağımız para ile getirecektik. Eğer dünya kulübüysek o şekilde hareket etmeliyiz. Sponsorlarımıza sahip çıkmalıyız.``

AA
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla