Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 22:09   #5
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ya bişey söyliycem .. Kimse kusura bakmasın ama saçmalamış.. Bu durumda bütün suçlu taraftar mı şimdi? Zamanında sen elindeki maddi gücü sağa sola savur saç ( Tabata - 8 Milyon, Gordon transferinde ödenen para ve şuan ismini hatırlayamadığım onca oyuncuya milyonlarca doları saç ) Sonra gel sponsorluk anlaşması gerçekleşmediği için '' YILDIZ OYUNCU '' transferini yapamadım de .. Ki sponsorluk için vaad edilen paranın da ne kadar komik olduğunu hepimiz biliyoruz.. İnönü üzerinden demogoji yapılıyor bence..

Bu kadar da olmaz gerçekten .. Bu durum bana şunu anımsattı .. Hatırlayanınız vardır belki : Tabata alınırken Serhat Ulueren'in programına katılan başkanımız Yıldırım Demirören Tabata transferiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine '' Aslında hedefimiz DECO idi ancak DECO Türkiye'ye gelmeyi kabul etmeyince Türkiye'nin yıldızı parlayan oyuncularından birini hem de çok ucuza aldık ''

Bu durum da yapılamayan bir iş için mazeret uydurma gibi geliyor bana .. Bence bu duruma yol açan en büyük neden Robinho'nun Türkiye'ye gelmek istememesidir ..
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla