Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2010, 00:43   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Rüştü & Schuster'den Açıklamalar

Click the image to open in full size.


Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, 2-0 kaybettikleri İBB maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Schuster yaptığı açıklamada "Gol atamadığımız için kaybettik. Gol pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. Rakip daha az fırsat bulmasına rağmen gol attığı için kazandı.

Belediye takımının güçlü bir takım olduğunu biliyordum. Özellikle geçmiş sezonlarda büyük takımlara karşı ortaya koyduğu performans ortadaydı.

Guti'nin diğer arkadaşlarına nazaran daha geç çalışmalara katıldığını biliyorsunuz. Fizik gücünün henüz bu maça hazır olmadığını düşündüğüm için onu yedek bıraktım. İlerleyen dakikalarda galip geleceğimizi düşündüğüm için, onu önde olacağımızı düşündüğüm dakikalara sakladım. Ama daha sonrada geri düştüğümüzde kullanmak zorunda kaldım. Kısacası arkadaşlarından maç eksiği olduğu için yedekti.

Zemin bizi çok etkiledi. Biz top oynamaya çalışıyoruz. Ama bu şekilde oynamaya çalışınca bu saha çok etkiliyor bizi. Adeta bize rakip gibi. Bu hale nasıl geldi anlamıyorum." dedi.

-BASIN TOPLANTISINDAN-

Schuster, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, en azından maçı kaybetmemeleri gerektiğini anlatarak, ''Çok pozisyon bulduk ama olmadı. İkinci yarıda risk aldık sonra da kalemizde gol gördük. Ama bu yenilgiyi hak etmediğimizi söyleyebilirim'' dedi.

Kadroda yaptığı değişikliklerin sorulması üzerine de Schuster, ''Ligin başındayız ve bu maçlar oldukça zor geçiyor. Elimizde taze futbolcuların bulunması avantaj, ben de bu avantajdan yararlanmak istiyorum'' diye konuştu.

-''SAHA ZEMİNİ RAKİP OLDU''-

Schuster, Nihat'ın protesto edilmesiyle ilgili olarak da ''Sadece Nihat gol kaçırmadı. Nihat dışında da çok pozisyon değerlendiremedik'' derken, saha zemininin kötülüğünden de yakındı. Schuster, ''Saha zemini bizim için ayrı bir rakip oldu. İstediğimiz futbolu oynayamadık. Denedik ama olmadı'' ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili bir soruya Schuster, ''Konuşulanlar beni ilgilendirmiyor. Takımımız çalışıyor ve her geçen gün iyiye gidiyor. Bugün maçı kaybettik ama futbolumuzu her geçen gün ilerleteceğiz'' şeklinde yanıt verdi.

Alman teknik adam yabancı kontenjanı konusunda da ''Bu limit beni mutlu etmiyor. Bobo ve Zapotocny'yi kadro dışında bırakmak istemezdik ama mecburuz'' dedi.

Son olarak Guti'ye değinin Schuster, ''Guti en geç gelen futbolculardan birisi ve biraz zamana ihtiyacı var. Son 2 maçta neredeyse 90'ar dakika oynadı. Bu maçta da sonradan oyuna soktum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Maraton.com.tr
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla