Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2010, 00:47   #2
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüştü Oyunu Değerlendirdi..

Click the image to open in full size.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta kaleci Rüştü Reçber, bu karşılaşmadan dersler çıkartmaları gerektiğini söyledi.

Sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyen Rüştü, LİG TV'ye yaptığı açıklamada, mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

''Fakat sezonun başında böyle şeylerle karşılaşmak bazen iyidir. Ümit ediyorum ki bugünkü oyundan dersler çıkartırız ve önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sergileriz. Sezon başında bu tarz olaylarla karşılaşmak gayet normal. Taraftarlarımız ve yönetimimiz üzülmesin. Takımımızın bu yolu sonuna kadar gidecek kapasitede olduğunu biliyoruz. Önemli olan hataları aza indirgemek. Bu akşam hatalarımız fazla oldu ama bunu da düzeltmek bizim elimizde.''

Takımın yıldız transferleri Guti ve Quaresma'nın takımla iyi kaynaştıklarını anlatarak, ''Bu kadar çabuk kaynaşmalarını beklemiyordum. Ama şu ana kadar ikisi de dört dörtlük. Belki biraz daha zamana ihtiyaçları var ama geldikleri günden itibaren özellikle Quaresma çok çabuk kaynaştı. Guti de gördüğüm kadarıyla adapte olmaya çalışan bir arkadaşımız. Onlar ilerleyen zamanlarda bize çok daha faydalı olacaklar'' diye konuştu.

Tecrübeli kaleci, sakatlığının düzelDiğini ve takımla birlikte çalışmalara başladığını da vurgulayarak, biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Maraton.com.tr
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla