Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2010, 21:58   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Schuster'in Maçsonu Açıklamaları

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi`nde HJK Helsinki ile ile yaptıkları maçta galibiyeti Quaresma`nın golünün getirdiğini söyledi.

Alman çalıştırıcı, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, maça iyi hazırlanmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını belirterek, ``Oyuna iyi başlayarak ilk golü bizim atmamız gerektiğinin bilincindeydik. Quaresma`nın golüyle galibiyet yolu açıldı`` dedi.

Rakip takıma fazla şans tanıdıklarını kaydeden Schuster, ``Ancak genel anlamda oyuna hakim bizdik. Yapmak istediğimiz de buydu. Bunu başardık`` diye konuştu.

Bernd Schuster, ``Yabancı oyuncu konusunda kontenjan nedeniyle sorun yaşıyorsunuz. Şimdi üç iyi kaleciye sahipsiniz. Aynı sıkıntıyı kalede yaşar mısınız?`` sorusunu ise ``Elimizde daha fazla iyi kaleci olmasını tercih ederim. Üç kalecimiz de çok iyi. Hakan iyi olduğu dönemde sakatlık geçirdi. Kalede çok alternatifli olmamız ve bunu değerlendirmemiz önemli`` diye yanıtladı.

-MUURİNEN: ``GUTİ VE QUARESMA GİBİ OYUNCULAR İSTERDİM``-


HJK Helsinki Teknik Direktörü Antti Muurinen ise Beşiktaş`ın yıldız oyuncuları Guti ve Quaresma`yı övdü.

Beşiktaş karşısında oyuna iyi başladıklarını anlatan Finlandiyalı teknik adam, şunları söyledi:

``Başlangıçtan emindim. Ancak büyük takımlara karşı bu tür hatalar yapınca sonuç böyle oldu. Quaresma`nın golü bizi bitirdi. Beşiktaş kaliteli bir takım. Bugün çok pozisyonumuz vardı. Ama olmadı. Bugün bize de Guti ve Quaresma kalitesinde oyuncular gerekiyordu. Onlar dünya çapında oyuncular.``

AA

__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla