Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2010, 19:25   #3
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
havali_cocuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
BEŞİKTAŞ, Helsinki maçında da iki densiz sızmacı pkk bayrağı açmış ve onları iyi benzetmişler bizimkiler.. PAOK'lulardan da iki tane densizin bayrağı açması normal, suç bizim devlette, o bayrağı sokturanda bundan ötesi yok.. Ayrıca dikkatinizi çekti mi, Söğütlüçeşme'de PAOK'lular demir çubuk, taş atıyor fenerbahçeli taraftarlara polis koruması eşliğinde, fenerlilerde iki üç taş atınca, polisin birisi geliyor fenerli taraftarı jobluyor... Gelde işin içinden çık şimdi....
Kızmak için o kadar yer varki, sen gelipte burada bizimkilere yani dedesinin-dedesinin-dedesinin-dedelerine yani bizlere kızıyorsun dostum...
Ayrıca unutma, pkk'yıda vareden, yunanlılarıda vareden, Türk'ü Türk'e düşman eden İngiliz'leri savunanlarıda, tribün boyunca liverpool bayrağını açtıklarınıda gördük biz.. Bu fenerliler ezikoğlu ezik bu kadar basit.

Kesinlikle katılıyorum. Sanki biz PAOK ile oynasak onlar bizi destekleyecek. Nötr bile kalmazlar. Direkt PAOK forması giyerlerdi. Biz Liverpool ile oynadığımızda Liverpool bayrağı, Manchester ile oynadığımızda Manchester bayrağı, porto ile oynadığımızda porto atkısı takan kişileri ne çabuk unuttuk. 2 densiz kendini bilmez pkk bayrağı açtık diye pkk yımı desteklemiş olduk. Yani neredeyse adamlar oraya s.çsa onu da Beşiktaşlılar yaptı demeye getireceksiniz.

Fenevin kuyruk acısı olmasa kesinlikle böyle birşeyi gündeme getirmezdi. Başarısızlıklarını Beşiktaşa saldırarak gündemi değiştirmeye çalışmaları bence yersizdir. Herkes kendini biliyor. Beşiktaş taraftarı nedir biliyor. Kimse Beşiktaş taraftarına b.k atmaya çalışmasın ve belaltı vurmaya çalışmasın!

Ayrıca yorumu yazan arkadaşım güzel bir noktaya değindi. PAOK lular polis koruması eşliğinde taş sopa çıkarıyorsa bu Beşiktaş'ın mı suçudur yoksa orada güvenliği sağlamak ile görevli olan güvenlik ekibi mi?
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Asi Ruh tarafından (27-08-2010 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir..
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla