Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2010, 04:49   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre Dönüyor mu ?

Click the image to open in full size.
Kartal’ın tartışılan golcüsü Mert Nobre, tüm eleştirilere yanıtını sahada verdi. Dün Karabük filelerini iki kez havalandıran tecrübeli futbolcu hem Schuster’e, hem yönetime, hem de taraftarlara mesajını gönderdi: Beni sakın unutmayın!

UEFA Avrupa Ligi’nde ve Türkiye’de yoluna doludizgin devam eden Beşiktaş, geçen sezonun aksine bu sezon hücumu çok daha fazla düşünüyor. Bu sistemde golcülere de büyük iş düşüyor... Dünyanın dört bir yanında harıl harıl golcü arayan Siyah-Beyazlı idarecilere, dün Karabük’ten Brezilyalı oyuncuları Mert Nobre mesaj gönderdi! Geçen sezon beklentileri karşılayamayan ve senelik 2.1 milyon Euroluk kazancı nedeniyle gönderileceği belirtilen Sambacı, dün attığı iki golle adeta yeniden doğdu.

Fırsatçılığını konuşturdu
Teknik direktör Bernd Schuster’in ilk 11’de görev verdiği Mert Nobre, attığı gollerde fırsatçılığını konuşturdu. Tabata’nın yaptığı ortalarda meşin yuvarlağı iyi takip eden deneyimli futbolcu, dünkü galibiyette de önemli rol oynadı. İleri uçtaki görüntüsüyle alkış toplayan Nobre, teknik direktör Schuster’in de kendisine olan güvenini boşa çıkarmadı. Karşılaşmanın ilk yarısında başına aldığı darbeye rağmen maça devam eden Sambacı, “Takım olarak herkes üzerine düşeni yapıyor. Ben de bugün (Dün) verilen görevi yaptım ve gollerimi attım. Asla kendime olan güvenimi kaybetmemiştim. Gollerimle hayata döndüm” dedi.

Geçen sezonu bir maçta geçti!
Hem sakatlıklar, hem de ailevi sıkıntılarla dolu bir sezonu gerisinde bırakan Nobre, geçen sezon ligde sadece 1 gol atmıştı. Ancak Sambacı, yeni sezonla birlikte yeni bir sayfa açtı. Nobre, Karabük karşısında attığı golle, Süper Lig’in en skorer isimleri arasına adını yazdırdı.


Kaynak : Fanatik
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla