Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2010, 15:10   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Apaçileri yakından tanıyalım

Yoksul ortamlardan çıkıp, var olmayan gerçekliklerine arabesk yaşamı sentezleyen kronun dingil versiyonlarına verilen ad. sorun, değişik hayat istemelerinde değil, bu hayatı kendilerini kandırarak ve başkalarına zarar vererek gerçekleştirmelerinden kaynaklanır.
Apaçiler, mutlaka son model telefonları, ünlü markaların imitasyon kıyafetleri, saçlarını gereğinden fazla jölelemeleri, erkeklerin saçlarına son zamanda moda olan makine ile en az 2 çizgi çektirmeleri, mıknatıslı küpeleri ve fason ray-ban gözlükleri ile tanınırlar. tek yaşamaz, en az iki kişilik grup kurarlar. zehirli türleri akdenizde bulunurken bunlardan en tehlikelisi dil öğrenebilmiş olanlarıdır.
Güney apaçileri, 17 ila 26-27 yaş arasında bulunan bir tür olup, kesinlikle kural tanımaz. çünkü bu tür adamların kaybedeceği para, iş, eş, statü gibi şeyleri yoktur. taşkınlık yapmaktan çekinmez, kavga tuşu daima açıktır. istediği ortama doludizgin dalar. güney apaçisi, gözüne kestirebildiği her turist kıza yavşama potansiyeline sahiptir. ne enteresandır ki tatildeki tek isteği eğlenmek olan turist kız bu tiplere sadece eğleneceğini sanarak talihsizce yeşil ışık yakar. apaçi ise bunu "verme sinyali" olarak algıladığından kızın yanında kız igrah edene kadar dört döner. yani kurban kızın iki seçeneği vardır: ya istemediğini apaçık belli edecek ya da verecektir. avrupalı kızlar istemediğini türk kızı kadar sert bir tavır ve dille veremediğinden apaçi taşkınlığını gidebildiği yere kadar götürür.
Bir güney apaçisine kendi gözünde yapılacak en kötü hareket kestiğe kıza yanaşmaktır. bir apaçi bunu savaş ilan ederek sizi yollamaya, dürtmeye, tartaklamaya çalışır, apaçinin zaten kaybedeceği birşeyi olmadığı için bundan çekinmez. iki apaçinin kavgası bıçaklamaya kadar gidebilir. bu yüzden bir güney apaçisinin musallat olmasını istemiyorsanız eğer, tanışmak istediğiniz kız apaçinin alanında yokken emin ve sakince yaklaşıp kızın sizinle iletişim kurmasını sağlamaktır. böyle olsa dahi bir güney apaçisinin size musallat olmayacağının garantisi yoktur çoğu zaman.

Alıntıdır
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Asi Ruh tarafından (30-08-2010 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir..
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla