Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2010, 18:45   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cool Üzülmez'den Q7'ye ince ayar!

Click the image to open in full size.

Öncelikle maçı yorumlayan Üzülmez, "Özellikle ilk yarıda rakibe çok pozisyon verdik. Defans sadece defans oyuncularıyla yapılmaz. Takım defansını nasıl yapıyoruz bunu konuşmamız, kendi aramızda özeleştiri yapmamız lazım. İkinci yarıda ise çok iyi mücadele ettik, rakibe de pozisyon vermedik" dedi.

Penaltı pozisyonunu da yorumlayan Üzülmez; "Avantaj bendeydi, hedefimde kale vardı ve şut atacaktım. Bir darbe geldiğini de hissettim. Televizyondan görüp net bir karar verebiliriz" diye konuştu.

Karabük taraftarının kendisine ilgisini de değerlendiren Üzülmez;
"Türk futbolunda İbrahim Üzülmez varsa Karabük'ün büyük emeği vardı. Bu statta çok yatmışlığım vardır. Karabük seyircisine çok teşekkür ediyorum. Burada sevildiğimi biliyorum. Bu sevgiden dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

Quaresma'nın defansa yardıma gelmemesi hakkında da konuşan kaptan Üzülmez, "Bunu aramızda da konuşuyoruz. Bireysel olarak yetenekleri ön planda olan bir oyuncu. Dolayısıyla topu alınca rakibi yıpratıcı özellikleri var. Aynı özellikleri defansta göstermesini bekleyemezsiniz. O defansif özellikleri de dolayısıyla biz yapacağız. Bugün de maç sonunda konuştuk; 'çok fazla defansa gelmedin' dedim, gülüyor.. Olacak tabii. Kendisi ofansif anlamda böyle oynasın, biz de defansif anlamda daha çok mücadele edip onun da açığını kapatmaya çalışırız" ifadelerini kullandı.


kartalhaber


Besiktasforum|Basından Haberler
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla