Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2010, 00:42   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
J.Venegoor Of Hesselink R.Wien'de

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Rapid Wien kadrosuna bir golcü oyuncuyu kattı. Yapılan açıklamada Jan Vennegoor of Hesselink ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. 1.91 boyundaki Hesselink, son olarak İngiltere'de Hull City forması giymişti.

Profesyonel futbol kariyerine Twente'de başlayan 31 yaşındaki golcü burada 142 maçta 63 gol atarak dikkat çekmişti. Daha sonra 5 sezon boyunca PSV Eindhoven'da oynayan Jan Vennegoor of Hesselink, PSV'de ise 157 maçta 76 gol kaydederek kalitesini ortaya koydu. 2006 yılında İskoç ekibi Celtic'e transfer olarak kariyerinde yeni bir sayfa açan tecrübeli golcü, Celtic'de ise 78 maçta 34 defa rakip ağları sarstı.

Son olarak İngiltere'de Hull City takımında görev yapan golcü futbolcu yeni ekibinde ise 31 maçta 3 defa gol sevinci yaşadı. Hollanda Milli Takımı'nın formasını 17 kez giyen ve 3 gol atan Vennegoor of Hesselink fırsatçı yapısıyla dikkat çekiyor.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş L Grubu'nda CSKA Sofya, Rapid Wien ve Porto ile mücadele verecek. Siyah-beyazlılar 16 Eylül'de ilk maçını İnönü Stadı'nda CSKA Sofya ile oynayacak. Bernd Schuster yönetimindeki Beşiktaş, gruptaki 2. maçını ise Rapid Wien ile deplasmanda yapacak.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla