Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2010, 18:52   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Robinho Milan'da

Click the image to open in full size.


Ve Robinho Milan'da!

Ibrahimovic'le transfer piyasasını sallayan Milan, bir bomba daha patlatmak üzere... Rossoneri'nin, City'nin Brezilyalı yıldızı Robinho'yu renklerine bağladığı iddia edildi.




6 senelik şampiyonluk hasretine bu sene son vermek için transferde büyük atağa kalkan Milan'ın, City'den ayrılacağını açıklayan Robinho'da mutlu sona ulaştığı kaydedildi.

Brezilyalı oyuncunun sağlık kontrolü için Milano'ya geldiği belirtildi.

Brezilyalı yıldızın kiralık mı yoksa bonservisiyle mi, Milan'a geldiği konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, İtalyan basını bu rakamın 15 milyon Euro olduğunu tahmin ediyor.

Robinho da SKY Sports Italia'ya yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Umarım herşey yolunda gider ve Milan'da büyük başarılara imza atarım. Oldukça güçlü bir hücum hattımız oldu. Ronaldinho ve Pato ile henüz konuşmadım. Milan'da oynamak istiyorum çünkü onların harika bir kadrosu var" dedi.

KİLİT NOKTA BORRIELLO
Huntelaar'ın Schalke 04'e satan Milan'ın, Borriello'yu da elden çıkararak Robinho transferine kaynak yaratmak istiyor.

Robinho'nun Milan'a gelmesi durumunda kadroya girmekte sıkıntı çekecek Marco Borriello ise Juventus ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu sezonunun transfer şampiyonu olan Juventus, hücum hattını takviye etmek istiyor.

Borriello'nun Milan'da yıllık 4 milyon Avro kazandığı, Juventus'un ise golcü futbolcuya 3,5 milyon Avro önerdiği bildiriliyor. Juventus'un Borriello'yu önce kiralayıp, ardından satın alma yoluna gideceği de gelen haberler arasında. Gün sonunda her iki transferin de imza atması bekleniyor

Kaynak : AC Milan / Resmi Site
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla