Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2010, 08:08   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Santa Cruz Israrı !

Beşiktaş golcü transferi için son kozlarını oynuyor. Manchester City`de kadroya giremeyen Cruz, İngiltere`den ayrılmaya sıcak bakmıyor, ancak Kartal ısrarını sürdürüyor.
Guti ve Ricardo Quaresma’dan sonra kadrosunu bir de golcüyle güçlendirmek isteyen Beşiktaş, transfer döneminin kapanmasına saatler kala yoğun bir uğraş içerisinde... Kara Kartallar, Manchester City’nin gözden çıkardığı Paraguaylı golcü Roque Santa Cruz için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce eşinin hamile olduğunu belirtip, “İngiltere’den ve ailemden şimdilik uzaklaşmak istemiyorum” diyen tecrübeli oyuncuyla tekrar temasa geçen Siyah-Beyazlılar, ikna turlarını sürdürüyor.

Huntelaar, Schalke’de

Ancak Fulham’ın ve Tottenham’ın da talip olduğu golcü oyuncu, Türkiye’ye gelmeye pek de sıcak bakmıyor. Siyah-Beyazlılar görüşmeleri son ana kadar sürdürmeyi planlıyor. Bilindiği gibi Başkan Yıldırım Demirören, “Olursa yıldız transferi olur. Olmazsa da devre arasını bekleriz” demişti. Bu arada Beşiktaş’ın gündemine aldığı Huntelaar, dün 13 milyon Euro karşılığında Schalke’ye transfer oldu. Bilindiği gibi Kartal’ın istediği bir başka golcü olan Raul’ü de Schalke kapmıştı.

Ve Robinho Milan’a gitti!

Beşiktaş’ın uzun süre peşinde koştuğu dünya yıldızı Robinho, dün Milan’la el sıkıştı. Brezilyalı süperstar, Milano’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 senelik kiralık anlaşmaya imza attı.

Orhan Yıldırım

BesiktasForum |Basından Haberler
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla