Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2010, 21:51   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
44.000 Forma Satıldı !

Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç soğancıoğlu 1903radyo Genel Yayın Yönetmeni Erdem Ulus`un sorularını yanıtladı.

İşte Soğancıoğlu`nun açıklamaları;

`44.800 FORMA SATTIK`
"Bütün oyuncular Beşiktaş için ellerinden geleni yapacaklar. Transferleri yaptığınızda taraftarlardan aynı şeyi beklemek mümkün değil. Beşiktaş taraftarından isteğimiz kulübüne sahip çıkmaları. Kendi ekonomik koşulları doğrultusunda Lisanslı ürün almalarını istiyoruz. Bir taraftar rozet anahtarlık forma alabilir ama lisanslı ürün almalarını istiyoruz. Forma satışları 44.800 forma satışına ulaştık. Sezon öncesi yaklaşık 50 bin formaya ulaşmamız çok önemli. Bu rakamlar zaman geçtikçe daha da gelişip 100 bine ulaşmasını bekliyoruz. Kombine satışları açısından genel olarak baktığımızda satılabilir bilet açısında balktığımızda yüzde 60 oranına çıktık. Taraftarların ilgisinin bu şekilde olumlu etkilerini görebiliyoruz. Bizim taraftarımızdan beklentimiz forma alması maçlara gelip izlemeleri."

`4-5 BOŞ LOCAMIZ KALDI`

"Geçtiğimiz yıl ile bu seneyi karşılaştırmamak lazım. Geçtiğimiz dönem şampiyonlar ligine direk katılmıştık. Bu sebeple takımı görmeden kombine almışlardı. Şu an takımı izleyip görüp öyle kombine aldılar. Localardan da 4-5 tane boş loca kaldı. Bu locaların satılması bizim için önemli bir gelir kaynağıdır."

`YENİ STADYUM 37400 KAPASİTELİ OLACAK`
"Bizim hedeflediğimiz gelir planında yeni stadın içindeki etkinliklerde önemli bir kaynak olacaktır. Stad kapasitesi olarak 37bin 400 kişi civarı olacaktır. Biz oraya 60 bin kişilik bir stad yapma olanağımız yoktur. Fakat gelecek seyirciye rahat bir maç izlettirmek istiyoruz. Sadece maç izlemeye gelmesinler zevkli vakit geçirsinler istiyoruz. Bizim de buna göre bir yeni stad projemiz, planımız var. Biz bu şekil bir stad istiyoruz."

`SAVUNMAMIZI GÜÇLENDİRMELİYİZ`
"Biz her sezon şampiyon olmak istiyoruz. Bütün Beşiktaşlıların hedefi şampiyon olarak ligi bitirmektir. Transfer de şampiyon olmak önemli değildir. Geçen sene biz bir çok transfer yapmıştık ama şampiyonluk olmadı bu bakımdan biraz da defansif açıdan daha dikkatli olursak istenilen başarıya gidebiliriz. Ben ofansif gücümüzün her şekilde yeterli olduğunu düşünüyorum. Sivok ve Rıdvan bizim için önemli futbolculardı.Onların sakatlanması bizi zor duruma düşürdü tabii ki. Onlar iyileştikçe takıma katıldıkça defansif anlamda da güçlü bir konuma geleceğiz."

`FERRARİ`YE ELEŞTİRİLER HAKSIZ; NİHAT PATLAMA YAPACAK"
"Beşiktaş formasını giyen her oyuncu bizim için değerlidir. Ferrari`ye gelen her eleştiriye biz karşıyız. Bütün Beşiktaşlı oyuncuları korumak bizim yönetici vasfıyla görevimizdir. Nihat ile ben konuşuyorum. Beklenen patlamayı yapacaktır. Nihat`ın geçmişine baktığımızda ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu görüyoruz. Nihat patlama yapacak yeteneğe ve kapasiteye sahip bir futbolcudur.''

haber1903

BesiktasForum | Basından Haberler
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla