Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2010, 21:58   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Olay Transferin Olay Transfer Öyküsü

Beşiktaş`ın son bombası Fatih Tekke transferinin perde arkasında yaşanan ve çok konuşulacak detayları sizler için araştırdık.

İŞTE YILDIZ GOLCÜNÜN TRANSFER HİKAYESİ


Transfer döneminin bitmesine bir gün kala Beşiktaş, Galatasaray ve F.bahçe son çırpınışlarını sergilerken,Özellikle golcü arayışında olan Beşiktaş ile,Milan Baroş ve Hery Kewel`ın sürekli sakatlanmasından yakınan Galatasaray yönetimi aynı oyuncuyu listesine almış ve çalışmalarına başlamıştı. Ancak Beşiktaş yönetimi o saatlerde daha farklı alternatifler ile görüşmelerini sürdürürken Misimovic ve Insua ile anlaşan sarı kırmızılıklar bir anda devreye girip Fatih Tekke`nin Menejari Olgun Peker ile masaya oturdu.

Amaç transfer yapmamakla eleştrilen G.Saray yönetiminin "Transfer son dakikada işte böyle yapılır" mesajı vermek istemesiydi..

Oyuncu`nun yıllık ücreti konusunda pazarlıklar yıllık 2 Milyon TL üzerinden başladı.İki taraf arasında uzlaşma zemini aranırken,G.Saray yönetimi maddi konularda çok ince hesaplar üzerinden bu transferi noktalamak isteyince Tekke`nin Manajeri Olgun Peker oyuncusu ile görüştükten sonra sarı kırmızılı yöneticilere rest çekerek toplantıyı terk etti.

BEŞİKTAŞ`I İSTİYORUM OLGUN ABİ

Bunun üzerine bir durum değerlendirmesi yapan golcü oyuncunun Menajeri,Listesinde olduğunu bildiği oyuncu için Başkan Demirören`i aradı,ve şöyle dedi.

"Başkanım Fatih için G.Saray ile bugün ani bir şekilde masaya oturduk. Fakat görüşmeler karşı tarafın ufak hesapları yüzünden çıkmaza girdi ve Fatih`in istemesi ile toplantıyı terk ettim.Oyuncu iki takımın kendisi ile ilgilendiğini duyduğu andan beri sizi istiyor.Eğer sizde oyuncuyu hala istiyorsanız,G.Saray`ın teklifinin çok daha altında Fatih size "Evet"diyecek".Mesajını iletti.

DEMİRÖREN:GELİN GÖRÜŞELİM

Bunun üzerine Başkan Demirören, Olgun Peker`e bugün için randevu verdi.Fatih Tekke`nin Beşiktaş forması giyebilmek için Menajeri ile yaptığı konuşma Başkan`a ve Yönetime iletildi.G.Saray`ın yıllık 2 Milyon TL den 1.750`ye düşürmek istemesi ile çıkmaza giren görüşmelerin ardından,Beşiktaş`a yıllık 1,500.000 TL ye imza atacağını söyleyen golcü oyuncu ile Schuster`in de onayı alınarak sözleşme imzalandı.

İşte son Kartal Fatih Tekke`nin ilginç transfer öyküsü böyle gelişti.

Beşiktaş böylece Mehmet Aurelio`dan sonra Fatih Tekke`yi de ezeli rakibinden kaparak transfere noktayı koydu .

Haber1903

BesiktasForum | Basından Haberler
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla