Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2010, 15:52   #8
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Fransız basketbolcular potansiyel olarak her zaman çok üst düzeydedirler, Avrupa'nın en çok NBA oyuncusu olan ülkesiydi, ama yıllardır hiç takım olamadılar. Bireysellik ön planda, hepsi kişisel istatistik için oynarlar.

Çok atletikler, özellikle Batum müthiş bir yetenek ama diğer başlıkta da belirttiğim gibi oyun kurucuları yok. Bokolo çok dağınık bir oyuncu, baskı karşısında top kaybı yapma konusunda master yapmış bir oyuncu. De Colo formsuz. Şu an için turnuvada iki forvetleri Batum ve Gelabale öne çıkan isimler oldular. Ama onlarda şut atan değil, daha çok penetre eden isimler. Ömer Onan ve Kerem Tunçeri ile Bokolo ve De Colo ikilisine yapılacak pres ile bir hayli top kaybına zorlayacağız onları diye düşünüyorum. Pota altı oyuncuları atletik ama genelde kısa isimler bizim uzunlarımıza göre. Ve siyahi oyuncularının gen özelliklerinden olsa gerek, her pozisyonda sıçrıyorlar bu da fake yemeleri veya faul problemine girmelerine zemin hazırlıyor her defasında

Sonuç itibariyle farklı kazanacağımız bir maç olacak gibi görünüyor. Savunma yapamayan De Colo'nun karşısında Ömer Onan'ın maçın en skoreri olacağını tahmin ediyorum. Bu turu rahat geçip Slovenya ile kıran kırana bir Çeyrek Final maçına çıkarız sanırım..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla