Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2010, 15:00   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Beşiktaş'ın değişmezi olmak istiyorum"

Beşiktaş'ın, Bank Asya Birinci Lig takımlarından Adanaspor'dan kiraladığı Ersan Adem Gülüm, siyah-beyazlı takımın değişmez stoperi olmak istediğini söyledi.


Click the image to open in full size.
Ersan, Beşiktaş Dergisi’nin eylül ayı sayısında yer alan röportajında, bir futbolcunun yeni bir takıma geldiği zaman ilk önce kendini göstermesi gerektiğini belirterek, "Ben de onu yapmaya çalışıyorum. Tabii ki de benim oynadığım mevkide çok başarılı futbolcular var. İbrahim Toraman, Ferrari ve Zapotocny kendilerini ispatlamış büyük futbolcular. Önce hocamıza nasıl bir futbolcu olduğumu göstermeliyim. Kadroya, sonra da ilk 11’e girmeliyim. Eğer bunu yaparsam, bonservisimle Beşiktaş’a gelirim. Beşiktaş’ın değişmez stoperi olmak istiyorum. Milli takımla ilgili hedeflerim de var ama önce Beşiktaş’ta başarılı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’a uyum sağlamasının zor olacağını düşünmediğini dile getiren Ersan, "Beşiktaş’ın formasını giymek zaten çok büyük bir gurur. Türkiye’nin en büyük camialarından biri Beşiktaş. Adana’daki Ersan olmakla Beşiktaş’taki Ersan olmak arasında çok büyük fark var" diye konuştu.

Ersan, bazı kişilerin kendisini İspanyol Pique’ye, bazılarının da Puyol’a benzettiklerinin hatırlatılması üzerine de, "Umarım Beşiktaş’ta Puyol’un hırsını, Pique’nin tekniğini gösteririm" dedi.


"Beşiktaş'ın değişmezi olmak istiyorum" - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla