Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2010, 05:17   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gece gündüz çalışıyor

Gece hayatı nedeniyle yönetimden uyarı aldığı iddia ediliyor, ancak Ümraniye'de bir tek o çalışıyor. Guti Hernandez, gerçek formuna kavuşmak için herkesten fazla idman yapıyor.


Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ta tüm futbolcular izin yapıyor, ancak biri hariç: Guti Hernandez... Gece hayatı nedeniyle eleştirilere maruz kalan ve Siyah-Beyazlı Yönetim tarafından uyarıldığı iddia edilen İspanyol yıldız, gece gündüz çalışıyor! Sezon başı hazırlık kampı geçirmediği için fizik olarak takım arkadaşlarının gerisinde olan Guti için teknik ekip ve sağlık heyeti özel bir egzersiz programı hazırladı. Tecrübeli futbolcu da, harfiyen bu programa uyuyor, hem gerçek formuna kavuşmak, hem de açığı kapatmak için çalışıyor.

Click the image to open in full size.

Herkes tatilde, Guti işte
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde tek başına antrenman yapan yıldız futbolcu, son olarak Süper Lig’de oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasında ayağına sert bir darbe almış ve hafif bir sakatlık geçirmişti. Ancak yıldız oyuncunun durumunun gayet iyi olduğu ve hafta sonunda İnönü Stadı’nda oynanacak zorlu Ankaragücü karşılaşmasında sahadaki yerini alacağı ifade edildi.

Orhan Yıldırım


Gece gündüz çalışıyor - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla