Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2010, 10:21   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Türkler gibi güçlü'

Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.

A Milli Futbol Takımı oyuncuları ve Teknik Direktör Hiddink, Sinan Erdem Spor Salonu'na giderek, 12 Dev Adama büyük destek verdiler. Taraftarlar gibi coşan ay-yıldızlılar, kendi aralarındaki şovlarıyla renkli görüntüler oluşturdular.
2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ikinci maçında salı günü Belçika'yı ağırlayacak olan A Milli Futbol Takımımız, Sinan Erdem Spor Salonu'na giderek, 12 Dev Adama destek verdi.
Teknik Direktör Guus Hiddink, yardımcı antrenörler Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu ve milli futbolcularımız, mücadeleyi saha kenarındaki reklam panolarının arkasından izledi. Futbol Federasyonu Başkanvekili Lutfi Arıboğan ve yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl da futbolcularla birlikte karşılaşmayı takip etti.
Maçı büyük bir heyecan içinde izleyen ve atılan her sayıda havalara sıçrayan milli futbolcular kendi aralarında yaptıkları şovlarla da oldukça renkli görüntüler oluşturdular. Devre arasında Hidayet'in formasını alan Tuncay ile Ersan'ın formasını alan Hamit Altıntop, ikinci yarıyı bu formaları giyip izledi.


Kadıköy'e gidiyorlar
Bu arada 12 Dev Adam, futbolculara iade-i ziyaret yapacak. Basketbol Milli Takımımız salı akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na giderek, A Milli Futbol Takımımız'ın, Belçika ile oynayacağı karşılaşmayı tribünden izleyecek.


Hiddink'ten özel tebrik
Milli basketbolcular, maçtan sonra galibiyeti yanlarına gittikleri futbolcularla birlikte kutladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ise kenardan oyuna girerek müthiş bir performans ortaya koyan Sinan Güler'i özel olarak tebrik etti.


Kırmızıya boyandı
A Milli Basketbol Takımımız'ın, Fransa ile oynadığı maçta 15 bin 500 kişilik Sinan Erdem Spor Salonu tamamen doldu. Taraftarlar ağırlıklı olarak kırmızı tişört ve formalarla salona gelirken tribünler adeta kırmızıya boyandı. Fransa Milli Takımı sahaya çıkarken, salonu ıslıklarla inleten Türk taraftarlar, 12 Dev Adam sahaya çıktığında ise hep birlikte ayağa kalkarak, büyük bir coşkuyla alkışladılar. Salondaki az sayıdaki Fransız taraftar da maçı Türk seyircilerin içinde izledi.


L'Equipe övdü
Fransız L'Equipe gazetesi internet sitesinden, Türkiye'nin Fransa'yı 95-77 yendiği maçı, Türkler gibi güçlü başlığı ile okuyucularına duyurdu, Maviler, sahayı başı dik terkeden Türkiye tarafından turnuvanın dışına itildi diye yazdı. Türkiye'nin açık bir şekilde Fransa'dan üstün olduğunun belirtildiği haberde, bugüne kadar Türkiye ile oynadığı 42 maçın 30'unu kazanmayı başaran Fransa tatil havasında olmakla eleştirildi.



Türkiye çok iyi'
Fransa Antrenörü Vincent Collet, Türkiye karşısında sadece ilk 15 dakikada iyi oynadıklarını söyledi. 12 Dev Adam ve Tanjevic'i kutlayan Collet, Çok iyi iş çıkardılar. Biz ilk 15 dakika iyiydik. Ancak sonra fark açılmaya başladı. Kolay turnike attılar. Fark açılınca yakalamak mümkün olmadı. Boyalı alanı kapatmaya çalıştık. Fiziksel açıdan Türkiye çok iyi. Performansı beni çok etkiledi dedi.


Amerika'nın rakibi Angola
Dünya Basketbol Şampiyonası'nda bugün iki çeyrek finalist daha belirlenecek. Günün ilk maçında saat 18.00'de ABD, Angola'yı konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki mücadeleyi NTV Spor yayınlayacak. Aynı salonda saat 21.00'de ise Rusya ile Yeni Zelanda karşılaşacak. Bu mücadeleyi ise NTV ekranlara getirecek. İki maçın galipleri çeyrek finalde birbirleriyle eşleşecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla