Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2010, 17:07   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kumar Korkusu !

Schuster, 2 Aralık’taki CSKA Sofya maçı için yönetimden ricada bulunup “Lütfen kalacağımız otelin kumarhanesi olmasın. Çok giren çıkan oluyor” dedi.

Hedefini UEFA Avrupa Ligi’nde final olarak belirleyen Beşiktaş’ta maçların organizasyon işlerine başlandı, teknik direktör Bernd Schuster’den şaşırtan bir istek geldi.

Mustafa Denizli gibi takımın her şeyine karışmayan ve futbolcularla da fazla konuşmayı sevmeyen Alman teknik adam 2 Aralık’ta deplasmanda oynanacak CSKA Sofya maçı için yönetimle görüştü. Sarışın Melek, takımın kamp yapacağı otelde mümkün olduğu takdirde kumarhane bulunmamasını talep etti. Bu istek yöneticileri bir an duraklatırken Alman teknik adamın neden böyle bir talepte bulunduğu öğrenildi: Kumarhaneli otellerin giriş çıkışlarında yoğunluk yaşanması ve bunlardan da futbolcuların rahatsız olmaması için... Yöneticiler, Schuster’in kumarhanesiz otel isteği için araştırmalarını sürdürüyor. Ancak Bulgaristan’a hemen hemen her otelde bulunan kumarhaneler nedeniyle Türkiye’den bile günübirlik turlar düzenlendiği biliniyor.

HTSPOR / Kartal YİĞİT

BesiktasForum | Basından Haberler
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla