Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2010, 11:57   #24
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Olayın cemaat takımının işi olduğu gayet açık.. Tıpkı geçen seneki polislik sınavında olduğu gibi sorular önce cemaate sızdırılıyor.. Embesil dediğim bi arkadaşm bile fulle yakın net yapmıştı geçen sene.. Ve soruların cemaatten geldiğini açık açık söylemişti.. Hangi cemaat olduğu konusunda bi soru işareti yoktur umarım İktidar partinin de hangi cemaatle özdeşleştiği malumundur abi..

2010 Kpss'deki kopya olayını cemaate ve dolayısıyla malum parti hükümetine bağlamam tamamen benim yorumumdur.. Ve dediğin gibi öznel olduğundan dolayı yanlıdır da.. Burda bi sıkıntı yok.. Ama başınıza taş düşse hükümetten bileceksiniz sözü de bi objektiflik barındırmıyor içinde bence

Aydınlatmak, öğretmek gibi bir niyetim yok ayrıca.. Yaşın da yaşanmışlığından benden fazla abi Benim naçizane yorumumdur sadece.. Kimseyi suçlamak ve bi tarafın yandaşı yapmak gibi bi çabam da yok yani.. Elbette farklı yorumlar olucaktır bu konuda.. Saygı duyarım her zaman..
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum..soruşturma bitmeden bu işi o yapmıştır bu yapmıştır demek kolay ancak iş ispata gelince orda durup kararı beklemek lazım diyorum..bu işi cemaat yapmıştır veya yapmamıştır diyemem çünkü bu konuda kesinlikle bi kanıtım , belgem yok..kulaktan dolma bilgilerle hatta embesil arkadaşlarımdan duysamda suçlular bulunana dek kimseyi yargılamam..ayrıca Cemaat = Hükümet demeyi kabul etmiyorum kesinlikle..
neyse bu muhabbet uzadıkça daha derin siyasete bulaşıyoruz..
ama bu forumda belli bi zmandır bi siyasi hava sezdiğimden dolayı sonunda bu konuya yazma gereği duydum..bu işi daha fazla uzatıp insanları forumdan uzaklaştırmayalaım..Bu gece arkamıza yaslanıp keyifle BEŞİKTAŞIMIZIN maçını izleyelim,onunla sevinelim..bu tip konuları tabiki tartışmalıyız ancak yanlış platformdayız..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla