Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2010, 19:51   #2
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

(19.09.2010) Ve dün gece oynanan maçtan dakikalar;

BENFICA - SPORTING LIZBON : 2-0

Portekiz derbisinde "Kartallar" güldü. Portekiz'in en büyük derbisi Benfica Spoartin Lizbon mücadelesinde gülen, Oscar Cardozo ve Pablo Aimar'ın golleriyle Benfica oldu.

Click the image to open in full size.

“Işık Stadı” anlamına gelen "Estádio da Luz" da karşı karşıya gelen takımların mücadelesinin ilk yarısı golsüz sona ererken, karşılaşmanın ikinci yarısında açılan Benfica, 68. dakikada Sporting Lizbon defansının bir türlü uzaklaştıramadığı topa son müdahaleyi yapan golcü ismi Cardozo'nun golü ile öne geçti.

Bu golün ardından da baskılarını sürdüren Benfica, ikinci golü bulmakta gecikmedi. 78. Dakikada Sporting Lizbon defansının arkasına atılan topa hareketlenen Arjantinli futbolcu Pablo Aimar, Sporting Lizbon kalecisini de çalımladıktan sonra topu dar açıdan ağlarla buluşturdu. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skoru olurken, Benfica, büyük derbide, tarihi boyunca kendisini en çok mağlup eden takım unvanını taşıyan ezeli rakibi Sporting Lizbon'u yenmenin keyfini yaşadı.

İşte Benfica Sporting Lizbon maçının golleri ve Portekiz'in büyük derbisi Benfica-Sporting Lizbon mücadelesiyle ilgili aktuelspor.com'un sizler için derlediği tarihi bilgiler.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla