Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2010, 21:32   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gaziantepspor-Bursaspor Maçı 63.Dakikada Tatil Edildi

Gaziantepspor-Bursaspor karşılaşması tatil edildi...

Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor-Bursaspor karşılaşmasının ikinci yarısında tribünden atılan yabancı bir cismin yardımcı hakem Muharrem Yılmaz'ın kafasına isabet etmesi ve yaralanmasına yolaçması üzerine hakem Deniz Çoban karşılaşmayı tatil etti.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında 56. dakikada Bursaspor, Ömer Erdoğan'ın kafayla attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından tribünlerden protestolar yükselirken sahaya yabancı cisimler atılmaya başladı.

62. dakikada yabancı cisimlerden birinin yardımcı hakemlerden Muharrem Yılmaz'ın kafasına isabet etmesi ve yaralaması üzerine maçı durduran hakem Deniz Çoban, maçı durdurdu ve orta sahaya geldi. TFF temsilcisi ile görüşen hakem Deniz Çoban bir süre bekledikten sonra soyunma odasına gitti. Bu sırada yine hakemlere yabancı cisim atılmaya devam edildiği görüldü.

Daha sonra stat ses sisteminden yapılan açıklamada, maçın tatil edildiği duyuruldu.

ERTUĞRUL SAĞLAM NE DEDİ?
Ertuğrul Sağlam tatil edilen Gaziantepspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sağlam yaptığı açıklamada "Şu tablodan mutlu değilim. Bu olay beni çok üzdü. Antep gibi bi yerde bu olayın olması, bu kararın verilmesi futbol için çok kötü bir durum. Maç çok güzel gidiyordu. Taraftarlar arasındaki diyalog harikaydı. İki takım oyuncuları çok centilmence mücadele ettiler.

Her şey çok güzel giderken bir tane kendini bilmez olayları bu boyuta getirdi. Biz önde olduğumuz bu maçta 3 puanı 90 dakikayı bitirip almak isterdik. Tolunay hoca adına da çok üzüldüm. Şimdi ceza gelecek. Çok kötü sonlandı gece." dedi.

TOLUNAY KAFKAS NE DEDİ?
Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, tatil edilen Bursaspor maçıyla ilgili konuştu.

Kafkas yaptığı açıklamada "Hakem ısrarlarıma rağmen içeri girdi. Utanç duyuyorum. Ağır şeyler söylemek istemiyorum. Bir hata olmuş olabilir ama daha ağırları yaşanırken bu maçlar oynanıyordu. Biz kimsenin burnunun kanamasını istemeyiz. Bu şekilde içeri girmesi çifte standarttır. Bu şekilde içeri gidilmezki.

Ben antrenörlüğümden utanıyorum. Tamam taş atan hatalı. Lanet olsun. Ama sen hiç hatalı değil misin? Bu kadar ağır cezalandırılır mı bir takım. Bir kendini bilmez taş attı diye koca bir kulübü, oyuncuları, taraftarları cezalandırabilir misin yahu. Hakikaten çok üzücü bir durum." dedi.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla