Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2010, 10:22   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Messi : Beşiktaş Büyük Takım

Siyah-beyazlıların 3-0 kazandığı Barcelona maçını hatırlatan Messi "PlayStation'da sürekli Beşiktaş'a karşı oynayıp, kazanıyorum" dedi

ANILARINI PAYLAŞTI
Dünyanın en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Lionel Messi, en çok Beşiktaş'a karşı forma giymek istediğini söyledi. Tam bir PlayStation fanatiği olan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı, ünlü futbolcular Pique, Terry, Ujfalusi ve De Gea ile birlikte PlayStation 2010 ile ilgili anılarını anlattı. Lionel Messi, 19 Eylül 2000 tarihinde Beşiktaş'a 3-0 yenilen Barcelona maçını hatırlatarak, "Hep o maçta oynamak istedim. PlayStation'da sürekli Beşiktaş'a karşı oynayıp galip geliyorum" yorumunu yaptı.

BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAKIM!
Messi; Frank de Boer, Overmars, Kluivert, Rivaldo ve Simao'lu Barcelona'yı İnönü Stadı'nda farklı mağlup eden Beşiktaş'ın "büyük" bir takım olduğunu belirterek, "Keşke ben de o karşılaşmada olsaydım. Benim için ilginç bir maç olurmuş" ifadesini kullandı. Arjantinli yıldızın bu açıklaması İspanyol basınında da geniş yer buldu. Messi'nin bu açıklamasının ardından Türkiye'deki bazı internet sitelerinde, 19 Eylül 2000 tarihindeki o müthiş mücadelenin gollerinin videoları yayınlanmaya başladı.


Fotomaç

BesiktasForum | Basından Haberler


__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla