Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2010, 03:57   #1
black_eagles34
adige
 
black_eagles34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çok acele vefa aranıyor

F.Bahçe'nin kaptanı, Beşiktaş derbisinden sonra hastaneye, çok sevdiği eşinin yanına koştu. Fakat o uzun gecede Alex, aslında F.Bahçe'de ne kadar yapayalnız kaldığını anladı. Ne bir yönetici gelmişti ne de takım arkadaşları. Sadece bir kişi hastanede Alex'in yanındaydı. O kişinin takımı Beşiktaş, adı da Tabata'ydı.


Click the image to open in full size.
Bir zamanlar Fenerbahçe'de el üstünde tutulan, ancak Aykut Kocaman'ın gelmesiyle birlikte bir anda "İstenmeyen adam" ilan edilen Alex, artık tamamen yalnızları oynuyor. Twitter'dan ilan etmesine rağmen doğum gününün kutlanmaması dikkat çeken Alex asıl darbeyi pazar gecesi yedi. Yıldız futbolcu, Beşiktaş derbisinden sonra soluğu, ameliyat olan eşi Daiane'nin yanında aldı. Hastaneye moral için gelen tek kişi ise Beşiktaşlı Tabata'ydı.

Kulüp kuru bir"geçmiş olsun" mesajı yayınlamakla yetinirken, Alex duygularını şöyle anlattı: "Ben ve eşim üzgünüz. Şu bilinsin, benim Aykut Kocaman'la sorunum yok. Her zamankinden çok çalışıyorum. Fakat devre arasında yolumu yeniden çizeceğim. Brezilya'ya dönmeyi düşünüyoruz." Aykut Kocaman'ın üstü kapalı olarak F.Bahçe'nin başarısızlığının nedeni olarak gösterdiği Alex'e artık takım arkadaşları bile mesafeli. Dertlerini'gizli kaptan' Emre'ye anlatıyorlar.
__________________
İstanbul
black_eagles34 Ofline   Alıntı ile Cevapla