Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2010, 07:56   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Roma siftahı İnter'le yaptı

Vucinic Inter'i yıktı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde 5. haftasının en önemli maçında AS Roma, FC Inter'i son dakikada gelen golle 1-0 yendi..

Geçtiğimiz sezon ligde son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan ancak bu sezona son derece kötü bir başlangıç yaparak taraftarını hayâlkırıklığına uğratan Roma, son şampiyon Inter'i son dakika golüyle devirdi.

Bu sonuçla mücadeleden 3 puanla ayrılan Roma, puanını 5'e çıkarttı. Inter ise bu sezonki ilk yenilgisini aldı.

Stankovic direğe takıldı

Karşılaşmanın ilk yarısı oldukça tempolu bir oyuna sahne olsa da, ilk 45 dakikada gol sesi gelmedi. 9. dakikada Stankovic ceza sahası içi sağ çaprazda topu önünde buldu, sert bir vuruşla şansını denedi ancak top farklı bir şekilde auta gitti.

18'de Menez'in ortasına ceza sahası içinde Vucinic sağ ayağıyla topa dokundu ancak kaleci Julio Cesar bu pozisyonda gole izin vermedi. 38. dakikada Maicon'un pasında ceza sahası dışında topla buluşan Stankovic, yaklaşık 25 metreden çok sert vuruşla kaleyi yokladı ancak top direkte patladı ve ilk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.

Vucinic noktayı koydu

Mücadelenin ikinci yarısında ise Inter rakibine oranla daha üstün bir oyun ortaya koysa da, ev sahibi ekip Eto'o, Cambiasso ve Sneijder ile yakaladığı net pozisyonlardan sonuç alamadı.

Karşılaşmanın son dakikasında ise sahneye Vucinic çıktı. 90. dakikada De Rossi'nin ceza sahasına yaptığı ortada kale önünde kafayı vuran Karadağlı golcü, Roma'ya 3 puanı getiren golü attı. Roma, bu golle ligdeki ilk galibiyetini de almış oldu.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla