Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2010, 08:04   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lyon-St.Etienne:0-1

Etienne liderlik koltuğuna oturdu

Fransa Ligue 1'de Saint Etienne liderlik koltuğuna oturdu

Fransa Ligue 1'in 7. haftasının önemli karşılaşmasında Saint Etienne deplasmanda Lyon'u 1-0'lık skorla mağlup etti.

Stade Municipal de Gerland'ta oynanan karşılaşmada konuk ekip Saint Etienne'e galibiyeti getiren tek golü karşılaşmanın 75. dakikasında Dimitri Payet kaydetti.

Ev sahibi ekip Lyon ise karşılaşmada adeta direkleri dövdü. Lyon takımında mücadelenin 12. dakikasında Bafetimbi Gomis'in çektiği şut direkten dönerken, 63. dakikada da Jeremy Toulalan'ın çektiği şut direkten döndü. Toulalan'ın pozisyonunun hemen 1 dakika sonrasında ise Jimmy Briand'ın vurduğu kafa vuruşu üst direkten döndü.

Bu sonucun ardından Lyon takımı 5 puanda kalarak 19. sıraya yerleşirken, Saint Etienne ise puanını 16'ya yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Fransa Ligue 1'in 8. haftasında Saint Etienne sahasında Marsilya ile karşı karşıya gelecek. Lyon ise deplamanda Nancy ile mücadele edecek.

LYON GALİBİYETİ UNUTTU

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Lyon takımı galibiyeti adeta unuttu. Lige sahasında 0-0'lık Monaco beraberliği ile başlayan Lyon, ikinci haftada deplasmanda Caen'e 3-2'lik skorla mağlup oldu. 3. haftada sahasında Brest'i 1-0'la geçen Lyon, 4. haftada Lorient'e 2-0 mağlup oldu. Ligin 5. haftasında sahasında Valenciennes ile 1-1 berabere kalan Lyon ekibi, 6. haftada da Bordeaux'a 2-0 mağlup oldu. St. Etienne takımına'da sahasnda 1-0 yenilen Lyon, ligde 3 haftadır galibiyet ve 3 puan hasreti çekiyor.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla