Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 03:41   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rijkaard'ın alternatifi bulundu!

Galatasaray'da koltuğu iyiden iyiye sallanan Frank Rijkaard'ın yerine 4 adayın ismi geçiyor

Click the image to open in full size.

Galatasaray'da koltuğu iyiden iyiye sallanan Frank Rijkaard'ın yerine 4 adayın ismi geçiyor. Ligde 7 hafta sonrasında alınan 3 yenilginin faturası Holladalı teknik adama kesilmek üzere. Oyuncuları maça motive edemeyen, milli takım stoperi Servet'i neden kadro dışı bıraktığını açıklayamayan, kulübede oyunu kazanacak hamleler yapmak için çaba harcamayan Rijkaard için düğmeye basıldı. Yerine alternatifler aranmaya başlandı.

İşte o alternatifler:

1- ABDULLAH AVCI

İstanbul Belediye'de oldukça başarılı işlere imza atan Abdullah Avcı'nın Galatasaray'ın başına geçmesi için camiadan büyük bir baskı var.

Galatasaray altyapısında yıllarca görev yapan Abdullah Avcı, 2006'dan bu yana çalıştırdığı İstanbul Belediye'yi Süper Lig'in en tehlikeli takımlarından biri haline getirdi. Kısıtlı bütçesine rağmen büyüklere kafa tutan, ofansif futbol oynatan Avcı'nın adı daha önce de bir çok kez Sarı-Kırmızılılar'la anılmıştı. Özellikle camia içerisinden Abdullah Avcı'nın göreve getirilmesi için yönetime büyük bir baskı var. Kulübün ileri gelenlerinin önemli bir bölümü, artık yeni isimlere şans verilmesi gerektiği düşüncesinde. Genç çalıştırıcı Galatasaray'da çalışmak istiyor ancak tek şartı uzun süreli bir kontrata imza atmak.

2- ERSUN YANAL

Daha önce de adı Galatasaray'la anılan Ersun Yanal, en son Trabzonspor'u çalıştırmıştı. Genç teknik adamın Cim Bom'da görev almaya sıcak baktığı iddia edildi.

Gençlerbirliği'nin başındayken adını duyuran Ersun Yanal, ardından Milli Takım'ın patronu olmuştu. Manisaspor ve Trabzonspor'da görev yapan başarılı teknik adam şu anda Milli Takımlar Altyapı Koordinatörü. Oynattığı hücum futboluyla, izleyenlere keyif veren bir sistemi benimseyen Ersun Yanal'ın Sarı-Kırmızılı kulüpte çalışmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Otoriteler, Galatasaray'ın elinde çok kaliteli ofansif oyuncuların olduğunu, Ersun Hoca'nın bu kadroyla rahatlıkla başarıya ulaşacağı görüşünde. Ersun Yanal'la ilgili tek soru işareti, sezon ortasında aldığı bir takımla neler yapabileceği.

3- FATİH TERİM

İmparator, Türkiye'de takım çalıştırmayacağını söylese de Adnan Polat yönetimi Fatih Terim'le görüşüp, kendisini ikna etmeye çalışacak.

Geçtiğimiz sezon Milli Takım'ı bırakan Fatih Terim, şu anda boşta. Adnan Polat yönetimi, Rijkaard'ın gönderilmesi halinde ilk olarak İmparator'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Terim, Galatasaray'daki ikinci döneminin sonunda, bir daha Türkiye'de takım çalıştırmaycağını açıklamıştı. Ancak yönetim, Cim Bom'a tarihinin en başarılı dönemini yaşatan tecrübeli teknik adamı ikna etmeye kararlı. Sarı-Kırmızılı taraftarların büyük bölümü de Fatih Terim'i takımın başında görmek istiyor.

4- GREAME SOUNESS

Listedeki en sürpriz isim olan Souness, şu anda boşta bulunuyor. Yönetimin amacı, İskoç teknik adamla birlikte görev vereceği Tugay Kerimoğlu'nun tecrübe kazanmasını sağlamak.

1995-1996 sezonunda Galatasaray'da görev yapan Graeme Souness, Şükrü Saracoğlu'nda kazanılan Türkiye Kupası'nın ardından sahanın ortasına diktiği Sarı-Kırmızılı bayrakla tarihe geçmişti. Taraftarların en sevdiği teknik direktörlerden biri olan Souness, 2004-2006 yıllarında Newcastle'ı çalıştırdıktan sonra teknik direktörlüğü bıraktı. Yönetimin İskoç teknik adama, Tugay Kerimoğlu'yla birlikte çalışması ve genç hocaya tecrübe kazandırması yönünde bir teklif götürebileceği iddia edildi. Daha önce Middlesbrough ve İskoçya Milli Takımı'nı geri çeviren Souness'ın Cim Bom'a nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

fanatik

Rijkaard'ın alternatifi bulundu! - Galatasaray - Mynet Spor
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla