Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2010, 04:56   #7
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir bu eksikti!

Beşiktaş yakasını sakatlıklardan kurtaramıyor. Manisa karşısına 7 eksikle çıkan Kartallar, bir de Ferrari'nin sakatlığıyla sarsıldı. İtalyan yıldızın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Click the image to open in full size.
Kara Kartal’da sakatlık kabusu bitmek bilmiyor... Ricardo Quaresma, Guti, Aurelio, Ekrem Dağ, Erhan Güven, Fatih Tekke ve Rıdvan’dan oluşan sakatlar kervanına son olarak Matteo Ferrari de eklendi. Manisaspor karşılaşmasında rakibi Makukula’yla girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan İtalyan yıldızın durumunun ciddi olduğu açıklandı. Çekilen MR’ın sonuçlarında, tecrübeli stoperin sol üst arka adalesinde ödem oluştuğu kaydedildi. Beşiktaş kulüp doktoru Devrim Urgun, “Ferrari’nin Porto maçında oynaması imkansız. 3 haftaya yakın bir süre sahalardan uzak kalacak. Güçlü bir oyuncu, ancak daha kısa süre içerisinde sahalara dönme şansı yok” ifadesini kullandı.

Alternatifler tükendi

Bu kötü haber sonucunda teknik direktör Bernd Schuster’in elindeki alternatifler de iyice azaldı. Zapotocny, Ersan Gülüm ve İbrahim Toraman dışında savunmanın ortasında alternatifi bulunmayan teknik direktör Bernd Schuster, Tomas Zapotocny ile İbrahim Toraman’ı Prto’ya karşı oynatacak. Kayseri deplasmanında ise zorunlu bir rotasyon Siyah-Beyazlılar’ı bekliyor.

Ümraniye’de son durum
Erhan Güven: Düz koşulara başladı, oynaması imkansız.
Ekrem Dağ: Durumu iyiye gidiyor, ancak bu hafta forma giyemeyecek.
Quaresma: Tedavisine ülkesinde devam ediliyor, kontrolden geçecek.
Guti: Düz koşulara başladı, durumu iyiye gidiyor.
Aurelio: Tedavi sürecinde, 1 ay daha yok.
Rıdvan Şimşek: Antrenman ve maç eksiği bulunuyor.
Fatih Tekke: Adalesinde çekme var, oynaması imkansız.
Holosko: Ayağına darbe aldı, Porto’ya karşı oynaması bekleniyor.


Bir bu eksikti! - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla