Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2010, 17:09   #38
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK
 
pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Genel olarak katiliyorum.Ancak bir kac istisna var.Ben Hakan ve Bobonun kaliteli futbolcular olduguna inanmiyorum.Yenilen 2. golde on tarafta baski olmamasi konusu ise uzerinde durulmasi gereken konu.Basan santrafor konusu Bobo geldiginden beri kanayan yaramiz.Tabi dun ona Nihatta eklenince iyice aciga cikti.
Oynadigimiz oyun banada zevk veriyor.Sampiyon olacagimizi sanmiyorum ama sorun degil.Yapilacak birkac takviyeyle bu takim tikir tikir isleyecektir.Ama zurnanin zirt dedigi yerde burasi.Isin meli mali(sonuc icin sabredilmeli,beklenilmeli) kisminda hemfikiriz.Ancak olacaklar bizim camiada bizim temennilerimizden farkli tezahur edecektir.Ben ne taraftarin ne de yonetimin hocaya sabredecegini maalesef sanmiyorum.Insallah yanilirim.
Kusura bakma abı bnde bobo konusuda sana katılmıyorum. Bobo artık ne yapsın her sene 15 gol uzerı ortalmasıyla oynuyor. bobonun ısı goll atmak onde pres yapmak degıl ki, zaten yenı futbol anlayısımız butun takım halınde öne basmaktır. Zaponun kademe hatasını bobo yuklmemek bnce yanlıstır.
__________________
T3QİN
pascaltekin Ofline   Alıntı ile Cevapla