Konu: Hulk'a bak!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2010, 05:29   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hulk'a bak!

Sözleşmesinde '100 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan Porto'nun yıldızı Hulk, Beşiktaş'a attığı iki golle Avrupa'nın devlerinin dikkatini çekti. Manchester United ile İnter, Sambacı için girişimlere başladı.

Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ı Porto maçında yıkan adam Hulk, Avrupa’nın devlerinin dikkatlerini üzerinde toplamasını bildi. Siyah-Beyazlılar’a iki gol atan ve performansıyla yıldızlaşan Brezilyalı yıldızın çizdiği görüntü, İnter ile Manchester United’ın dikkatini çekmeye yetti. Beşiktaşlı taraftarların ayakta alkışladığı golcü oyuncu, gelecek sezon farklı bir forma taşıyacak gibi görünüyor.
Beşiktaş 95, Hulk 100!
Hulk’un sözleşmesindeki bir madde de oldukça ilgi çekici... Kontratında “100 milyon Euro getirirse, gider” maddesi yer alan Hulk’un ucuza gitmeyeceği kesin. Porto’nun 25 milyon Euro’dan kapıyı açtığı Sambacı için İnter ile Manchester United’ın 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğu konuşuluyor. İlginç bir nokta da gözlerden kaçmıyor. Sözleşmesinde Hulk’a 100 milyon Euro değer biçilirken, Beşiktaş’ın değeri ise Das Fußball Portal über die Fußball Bundesliga und Transfergerüchte Forum - - transfermarkt.de sitesinde 95 milyon Euro olarak gösteriliyor.


Hulk'a bak! - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla