Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2010, 06:27   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nuri'den Bayern'e ret!

Borussia Dortmund formasıyla bu sezon Bundesliga'da yıldızı parlayan milli oyuncu Nuri Şahin'in, kendisini transfer etmek istediği iddia edilen Bayern Münih kulübüne hayır cevabını verdiği belirtildi.


Click the image to open in full size.

Bu sezon sergilediği başarılı futboluyla Bundesliga'ya damgasını vuran ve gelecek sezon için Bayern Münih'in dikkatini çekmeyi başaran Nuri Sahin'in, kulübü Borussia Dortmund'da kalmak istediği belirtildi. Bayern Münih'in Nuri Şahin'le ilgilenmesine yer veren Alman spor medyasında bugün çıkan haberlere göre, milli oyuncu Nuri Şahin'in Bayern Münih'in transfer teklifini reddettiği iddia edildi. Dortmund'un sürpriz çıkışıyla Bundesliga'da zirveye yerleşmesi ve teknik direktörü Jürgen Klopp'un kendisine çok güvenmesinin Nuri Şahin'in, Bayern Münih'in teklifini reddetmesinde büyük etken olduğu belirtildi.

Öte yandan Bayern Münih'in kadrosunda bulunan Hamit Altıntop'un da yeterince forma şansı bulamaması, Nuri Şahin'in Bayern Münih için kendisini geri tutmasında ayrı bir etken olduğu ifade edildi.

Nuri'den Bayern'e ret! - Almanya Ligi haberi
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla