Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 05:08   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kandilli'de zirve

Art arda alınan 4 yenilgi sonrası başkan, Adalı ve Zülfikaroğlu ile birlikte Alman teknik adamı evine çağırdı ve "Bu takıma ne oldu?" diye sordu.

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kötü gidişe el koydu. Trabzon, Manisa, Porto ve Kayseri mağlubiyetleri ile morali bozulan başkan, dün ani bir kararla futbol şubesinden sorumlu iki yönetici Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile teknik direktör Schuster'i Kandilli'deki villasında ağırladı. Kötü sonuçların masaya yatırıldığı ve 2.5 saat süren dev zirvede Demirören, "Bu takıma ne oldu? 4 maçtır kaybediyoruz, bir öz eleştiri, durum değerlendirmesi yapma zamanı geldi. Bir an önce takımın toparlanmasını istiyorum" dedi.

SCHUSTER SAKATLIKLARDAN YAKINDI
Schuster ise mazeret olarak üst üste gelen sakatlıkları gösterdi ve "Sadece Guti ve Ricardo Quaresma değil Ferrari, Fatih, Ekrem, Aurelio ve bütün sakatlıklar bizi sarstı. Bu oyuncularımız sahada olsaydı bugün bunları konuşmuyor olurduk. Kısa zamanda eski günlerimize döneceğimizin sözünü verebilirim" savunmasını yaptı. Schuster, verdiği söz ile dev zirveden güvenoyu alarak çıkarken, sezon başındaki parlak günlere dönüleceğinin sinyalleri verildi.

Fotomaç - Kandilli'de zirve
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla