Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 05:12   #2
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Buraya kadar

Beşiktaş başkanı, Kayseri mağlubiyetinin ardından "Puan kaybetme limiti doldu. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya mecbur" dedi

Click the image to open in full size.

Siyah-beyazlıların Kayseri deplasmanında aldığı yenilgi, başkan Yıldırım Demirören'i isyan etme noktasına getirdi. Uzatma dakikalarında gelen golün ardından üst üste 4'üncü mağlubiyetini alan Beşiktaş'ın başkanı Demirören, uzun bir aradan sonra ilk kez sert açıklamalarda bulundu. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı için sinirlenen Yıldırım Demirören'in; maçtan sonra yönetici arkadaşlarına, teknik direktör Bernd Schuster ve futbolculara iletilmek üzere bazı değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi.

Daha fazla kaybedilmezdi
Son dönemde yaşanan sakatlıkların üst üste geldiğini ve bu nedenle sıkıntı yaşandığını kabul eden başkan Demirören şöyle devam etti: "Ancak Kayseri deplasmanında puan kaybetme limiti doldu. Bu noktada kredimiz bitti. 9 lig maçında ancak bu kadar puan kaybedilirdi, onu da kullandılar. Bunun telafisi, geriye kalan maçları kazanmak. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, taraftarlarımız da her maçta bize tam destek oluyorlar, aynı şeyi takımdan bekliyorum."

Fotomaç - Buraya kadar
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla